• 12ats.

    Kokią lovytę pirkti dviejų metų vaikui?

    Pirmąją lovytę jau išaugom, per maža,per siaura. Vaikutis blaškosi,vartosi miegodamas. Kokią lovytę pirkot? Gal fotelį sudedamą, yra tokie baldai-transformeriai, gal kas esat įsigyję?

    labirinta2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Ziurint, kiek vietos namuose. Jei vaikas turi savo kambari, tai yra labai graziu ir ivairiu lovyciu pirkti, o jei vietos maziau galit kokia tachta ar kanapa nupirkti.

    almyte7

  2. 3
  3. 3

    Kadangi pas mane 2 vaikuciai,tai pirkau is karto dviaukste,kuria po to galima isardyt ir 2 lovas padaryt.Tai vyresnis jau miega pirmam aukste jau nuo 2m. mazesnis kuriam dar nera metuku kol kas miega lovyteje,po metu tada sunus eis i virsu o maza jau guldysiu apacioje. O seip idealus variantas ir kaip kad parase almyte 7.

    geramama

  4. 3

    toki foteliuka sustumama .as abie tokius nuo 2 pirkau

    Anonimas

  5. 2

    mes turim tokia kaip komoda, is kurios issitransformuoja lova. man patinka toks variantas, nes neuzima vietos.

    romantike

  6. 2

    pirkome va tokia lovyte ir esam labai ja patenkinti:)

    http://www.tavovaikams.lt/item.php?link=TROLL-lova-paaugusiems-vaikams-MONICA-&group=41&item=1354&lang=lt

    sandritute

  7. 2

    na bent jau as ruosiuosi pirkti toki kai foteliuka, nes kolkas neturim daug vietos namie, bet jei tik atsirastu atskiras kambariukas tai manau irkciau normalia tik vaikiska lova:)

    VilijaPovilioniene

  8. 2

    man tai pat aktualu,reiks i soda lovytes,bet ar neiskris?

    ingrida2009

  9. 1

    Man dvieju metuku vaikui dar butu siek tiek baisu pirkti paprasta lova, nes bijociau kad iskristu. Manau, geriausia paprasta pirkti nuo kokiu keturiu metuku. Cia tik mano asmenine nuomone :)

    Yuki

  10. 1

    Pasidairykit http://www.leojar.lt/13-miegamojo-lovos yra pigios lovos. Mes sau bent pirkome iš čia į savo kamabarį, o vaikui specialiai užsakėm.

    marcindovile