Atsakymai

  1. 2

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.

    komnata

  2. 2

    Daug esu išbandžius:Ir grikius ir obuolius ir net arbūzą.Geriausiai tiko ir patiko L.Chazano dieto,tiesa daug ką valgiau paprasčiau negu jis siūlo(pigesnius produktus).Ir rezultatai buvo geri nukrito 20kg.per pusę metų.Bet tuoj po to pastojau ir priaugau 35 .tai tiek tos ir naudos.Dabar jau mėnuo ,kaip pagimdžiau,nukrito savaime 15kg.Labai knieti LiDa papildus pabandyti.Jau turiu tik bijau pradėt,nekokie atsiliepimai apie juos.

    irma1

  3. 2

    Aš irgi laikiausi japoniškos,grikių dietos,bet stebuklo nebuvo:((Numečiau,tik 5kg.,o su tais grikiais,tai iš vis ilgai neištvėriau,tai ir rezultato nebuvo gero:(

    vitalijus

  4. 2

    vartojau Lida tabletes apie puse metu, numeciau daugiau negu 10kg, bet jautesi kad sveikatos saskaita... naktim nemiegodavau, isbere veida, pasidariau issiblaskius ir nervingesne. kai tik nustojau vartot tabletes svoris grizo per pora men.

    arcita

  5. 2

    bet sita dieta yra pavojinga!!!!!!!!! pasklidus toksinams po kuna, galite net numirti!!!!!!!.( ne is bado, zinoma)

    raima

  6. 2

    o kokiu dietu laiketes po nestumo? ir po maitinimo jei kas maitino?

    korsakiene

  7. 2

    Pasidalinkit konkreciais meniu :)
    Man irgi idomu butu

    korsakiene

  8. 2

    laikiausi japoniskos dietos,numeciau 7 kg,siuo metu laikausi kitos dietos,nera jos pavadinimo,bet per 12 dienu galima numesti iki 10kg,kasdien valgai vis kita produkta

    ruta26

  9. 1

    Nepasakyciau, kad labai drastiskai, bet kaip tik siuo metu pradejau kovot su papildomais kilogramais gerdama tokias Obesimed kapsules, jos neleidzia tiek prisivalgyt, kiek esu pratus. Priedo siek tiek ir raciona pakoregavau - daugiau vaisiu darzoviu, maziau bulku (cia didziausias mano griekas kovoj su virssvoriu) ir truputi daugiau judu. Na tas daugiau judu, tai vietoj pusvalandzio suni vedzioju valanda ir savaitgaliais isbegu pabegiot Tai dabar jau per beveik dvi sav. atsikraciau 5 kg :)

    LurTe

  10. 1

    Dietu tikrai nenaudojau ir nepatarciau niekam naudoti.Geriausia patarimas subalansuoti savo maista,valgyti tankiai ir mazais kiekiais.O,kad organizmas greiciau pasalintu neisisavinta maista naudokite naturalus papildus riebalu deginimui.

    eziukas