• 9ats.

    Neskaudi krūtinė prieš mm. Man visada skaudėdavo krūtis, ir spenelius prieš mm, bet jau du mėnesius prieš jas, krūtinė išvis neskauda. Gal žinot kodėl?

    Man visada skaudėdavo krūtis, ir spenelius prieš mm, bet jau du mėnesius prieš jas, krūtinė išvis neskauda. Gal žinot kodėl taip gali būti? Gal kažkam irig taip yra buvę?

    ullaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Siūlyčiau pasidaryti nėštumo testą,dėl viso pikto.Jeigu testas neigiamas,tada nėra ko nerimauti.Mūsų kūnas juk irgi keičiasi,nebūtinai visada turi skaudėti ta krūtinė:))

    vitalijus

  2. 1

    8 savaiciu nestuma tikrai mato :) Nemanau, kad laukiesi, nustok issigalvoti :) PMS pozymiai gali keistis nuo oro, nuo maisto, nuo nuotaikos, nuo daugybes dalyku :) Jeigu nervinsiesi ir prisigalvosi nebutu dalyku tai ir menesines prades veluot, o tada isvis nupanikuosi.

    Isnykstanti

  3. 1

    Kai laukiesi krutine kaip tik pasidaro perdetai jautri :) Gine nestuma matytu mazdaug nuo 6-8 savaites (nuo paskutiniu menesiniu). Nerimauti reiketu, jei menesiniu nesulauksi. O jei jau dabar labai neramu, pirk didziausio jautrumo nestumo testa ir darykis ryte. Turetu jau parodyti.

    Isnykstanti

  4. 1

    Tikiuosi:) nes ir pati labai nustebus esu, visada būdavo jautri krūtinė prieš mm, net labai.. o dabar jau du mėnesius nieko.. net nežinau ką galvoti, gal nėščia vis dėl to esu.. nors jau praėjus 6sav.po paskutinio l.akto ginekologė darė vaginalinį echo, juk būtų pamačius nėštumą, taip?

    ulla

  5. 1

    Siaip mm pozymiai laikas nuo laiko vis keiciasi :) Tai krutine jautri, tai galva skauda, tai pilvo apacia tempia :) Bent jau man budavo taip, kad jausdavau tik viena, kartais kelis is mm simptomu :) Manau, viskas tau gerai :)

    Isnykstanti

  6. 0

    Labas. Man visados skaudedavo krutine pries menesines, bet šį karta nejauciu nieko,nors jos turetu prasidet uz keliu dienu.kaip manote kodel taip gali buti?

    Anonimas

  7. 0

    Na dariaus jau nemažai tų testų ir prieš mm, o dabar turiu laukt, kol jos pasibaigs, kad galėčiau vėl badyt pasidaryt :) Nors nelabai tikiu, kad ginekologė nebūtų mačius 6sav.( 8sav.pagal pask mm) nėštumo, apžiūros metu..

    ulla

  8. 0

    Kai tik kažkas organizme vyksta nebetaip kaip visada, pradedam panikuot, tai ir man dabar tas pats :) o pirma mintis aišku blogiausia, mano atveju-nėštumas

    ulla

  9. 0

    Kai buvo apžiūra buvo 8savaitės po paskutinių mm. Na aš jau antrų mėnesinių sulaukiau šiandien, po paskutinio l.akto, bet jos ir vėl lyg ne tokios kaip visad, ir ta krūtinė taip gasdina:) net nebežinau ką galvot. Nors kai klausiau vienos gydytojos kažkuriam tinklapy, ta ji sakė, kad po 6sav.po l.akto, vaginaliniu echo ginekologė jau matytų nėštumą :) Tad manau dar reiks pasikankint, ir dar vieną testą nusipirkt..

    ulla