• 15ats.

    Mums 29 savaitės, kai atsigulu ant kairio šono pradeda labai spardytis, ar tai yra gerai

    Sako, jei labai spardosi tai jam kažkas negerai, ar tai tiesa?Gulėti ant nugaros ir negalima trūksta deguonies, kiek čia teisybės?

    rasa555Vaisiaus judesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Is kur jus traukiat tokias nesamones,dziaukis kad vaikutis spardosi,vadinasi jam viskas gerai,neieskok problemu ten kur ju nera,dziaukis nestumu ir ant nugaros gali miegoti,nieko baisaus,nieko jam netruksta jokios diegones,daug kas ant pilvo puse nestumo miega,kol pilvas netrugdo :)

    Jolka123

  2. 3

    nesuprasi tu nestukiu - nesispardo blogai, spardosi irgi blogai :) viskas jums ok ;) jug netgi gydytojai pataria nestukems leliuko judesius skaiciuoti atsigulus ant kairiojo sono, nes mazyliai tada buna aktyvesni...

    romantike

  3. 3

    Džiaukis,kad spardosi,čia viskas gerai,aktyvus mažylis.O ant nugaros nepatartina gulėti.Nors aš ir negaliu gulėti,pradeda trūkti kvapo.

    Nojukas

  4. 2

    atsigulus ant kairio sono pagereja kraujotaka ir tuo paciu vaikutis gauna daugiau deguonies, ko pasekoje vaikutis gali tapti daug aktyvesnis-todel jei daugiau spardosi viskas normalu ir gerai..o ant nugaros nerekomenduojama gulet, nes vaisiaus svoris gali uzspausti arterija, del to jam pritruks deguonies ir gali pradet dust ar net zuti..nors kitos nestukes ir guli ant nugaros, bet manau geriau nerizikuoti vaikucio sveikata, nei po to gailetis..

    safariE

  5. 2

    as ir negulejau ant nugaros 7men kol mama pasake is kur cia istarukei tokia nesamone :) o mano mazoji labai spardydavosi kai guledavau ant kairio sono,, ypac megdavo i sonkaulius pasispardyti:) viskas gerai jeigu spardosi,,, jeigu nesispardytu reiktu sunerimti, juk tam ir skaiciuojam judesiukus mazylio :)

    Anonimas

  6. 2
  7. 2

    Dauguma mazyliu mamai atsigulus ant kairio sono pradeda spardytis :) Dziaukis, kad vaiko ragint judet nereikia :) O ant nugaros negalima guleti, kadangi pilvuko svoris spaudzia mazyli ir mazajam gali trukti deguonies.

    Isnykstanti

  8. 2

    tik dziaukis kad judesius jauti :), o ant kairio sono gulint pagereja kraujo apytaka vaisiui, tuo paciu deguonies daugiau gauna, uz tai dazniausiai bet ne visoms, lelius juda stipriau taip gulint.

    Anonimas

  9. 2

    viskas gerai vaikui, nereikia nerimauti, ant sono atsigulus, jam daugiau vietos pasidaro, del to ir duodasi mazius, nepergyvenk o tik dziaukis kad aktyvus.

    Lulu

  10. 1

    ant kairio sono atsigulus ir reikia skaiciuoti judesius...susirupink jei nebejudes:) o dabar dziaukis:) manasis ir duodavos kaip pabludes kai atsiguldavau ant kairio sono

    Rima1