• 22ats.

    Ar buvo kuriai taip,kad visa tavo seima nusisuktu nuo taves?

    Pas mane tokia situacija,turiu 3seses esu pati vyriausia.Mano tevai visada gyveno tik vidutiniskai,as pati 17isejau is namu ir iskart pradejau dirbti.Ir daug padejau savo mazesnem sesem ir tevam finansiskai.Mano mama mus auklejo taip kad reik padeti tevam,nors pati kazko perdaug niekada nedave.Po daug metu dirbtu uzsieny,mes su vyru nusipirkom namus uzsieny na ir gyvenam,gan neblogai.Na ir prasidejo bedos,mano seses,mama tetis pradejo naglai prasyti tai nupirk karve.tai traktoriu.Sesuo duok ant remontu,na vienu zodziu kaip grystu i lt tai manes nelaukia kaip dukros,sesers o ziuri kaip i pinigu maisa.Nusprendem su vyru niekam nieko neduoti ir pasakiau,visie,as surandu jums darbus patys vaziuokit uzsidirbkit.Visai nustojo visi su manim bendrauti,man neraso o ir as nerasuau,skaudu man vistiek visus mylui,bet as jiem nerupiu o ir gimdymas jau ant dienu o jau 4men is mamos ne zinutes.Ka jus darytumet mano vietoi ar jums butu reikalinga tokia seima?

    oksaniukas19SantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    matyt jiem atrodo kad ten uzsienyje pinigai ant medziu auga o tu matai dar nesidalini, "skupiji" taip sakant. teisingai padarei pasiuliusi dirbti jiems, jei nores uzsidirbti o kitam ant sprando sedeti visi gudrus ir greit pripranta. kuriam laikui nutrauk bendravima, nesiusk pinigeliu ir t.t, tegu patys sukasi kaip gali, juk visa gyvenima negalesi remti, jum ir patiem reikia gyventi, savo seima kurti, tuo labiau kad esi vertinama tik del pinigu...

    arcita

  2. 3

    Siulyciau bent dabar kuo maziau kreipti demesi i giminaicius. Kaip nojukas sake, sutelk demesi i vaikeli ir jo atejima, jis dabar svarbiausias. Jei tevai ir seserys dukros issizada ir ja ignoruoja del pinigu, materialiu dalyku, tai as bent kuriam laikui nutraukciau bendravima, tuo labiau kai tu laukiesi. Visa gyvenima ju neislaikysi, patys turi stengtis kaip pagerinti gyvenimo kokybe.Matyt nori lengvu budu gauti pinigeliu, o patys tingi dirbti.

    kvapni_feja

  3. 3

    Gal vertetu nekreipt kol kas demesio i tokia seima? tuoj pati turesit savo leliu, uzsiimsit juo, ne taip daznai pagalvosit apie juos. o tie, manau veliau ar ankciau supras, nu bet tikri sudziai, atsiprasant, gerai sako, akd prie gero greti priprantama. . . skaudu tikrai, bet gal ateis i prota dar.... kurkit, puoselekit savo seima...

    reda83

  4. 2

    reikalingi bet kokie artimi zmones.. maziau kreipk i viska demesio, nereaguok jautriai. viskas bus gerai

    Auksare

  5. 2

    Baisi situacija, skaudu butu jei taip mano seima pasielgtu, paprasciausiai galvok apie savo seimos pagausejima ir kaip auklesi savo vaikuti ir gal paskui viskas susitvarkys :) Be to sekmes gimdant :)

    ediluk32

  6. 2

    Kad ir kokia ta seima butu, bet tai tavo seima, tavo kunas ir kraujas, as tavo vietoj jos neissizadeciau, nes maza kas gyvenime, viskas gal apvirsti aukstyn kojom, ateity gali grauztis. matyt jie priprato prie to gerio kad nuolat juos remiate, tai ir praso naglai, gerai padarete kad pasakete tiesiai y akis, matyt uzpyko, bet su laiku atsileis ir supras. Dabar toks momentas kad labai jautriai y viska reaguojate, nes tokioj padety visos pergyvenome del visko, Mano patarimas - stengites ramiai laukti vaikucio gimimo,o mamai ir seserims bus proga pagalvoti,apsvarstyti savo poelgius, siuo metu gal jos kaiptik ir laukia kol atsiprasysite ir pan., viska palikte ateiciai, po vaiko gimimo.

    Lulu

  7. 2

    na ir mano mama tokia,gyvena su kitu vyru augina 3metu vaikuti,bet jai pastoviai nulatos duok,tai ta tai paskolink pinigu,tai atiduokim ta,ir negana dar atveskim nors yra nemazas atstumas.tai isvis prisivengiam bendrauti,nes matosi kad reikia tik naudos,ar teisines ar materelios,jau ir vyras pyksta,patys dirbam ir uzsidirbam nieko veltui neprasom,o cia tai kartais siutas ima,kai pagalvoji,kad nei man gyvenime nieko nedave,o kodel as turiu duot.

    sandradan

  8. 2

    dar pati to nepatiriau.Sunku ka patarti dziaukis ateinancia motinyste,o seima pati turi suprasti,kad pati turi dirbt kad kaska turetu.Brangink savo vyra,kuris tave palaiko

    sandi

  9. 2

    na nepavydetina situacija tikrai. esi reikalinga tik del naudos. Vadinas,kad ir kaip skaudu geriausia su tokia seima isvis nebendrauti.

    bantukas

  10. 2

    o blem, sunku turetu but.. na tavo vietoj tai tikrai as ir neduociau.. nes tiem kas LT gyvena, galvoja va jei uzsieni tai pinigai kaip saldainiai.. jei tu ten dirbi tai ka man buto negali nupirkt, sakyciau atvaziuok cia paziuresi kaip lengva, mano mama taip kalbejo kaip vienas tetis buvo nuvaziaves i uk tai mama sako, nu jis pavaro per mazai pingu siuncia, bet kai nuvaziavo pas jy tai pamate kaip yra sunku.. gal reiktu issiaiskint su jais kaip kas yra.. padeti tai nereiskia islaikyti visa gyvenima.. aisku gaila kad nebendrauja bet jei jie nesupranta tai nezinau...

    kristale