• 22ats.

    seksas nestumo metu

    Sveikos,

    Noriu pasiteirauti kaip pas jus su vyru intymus santykiai per nestuma. Man 19 sav ir myletis kaip ir nelabai noriu, vyras sako, kad jauciasi nuskriaustas. Jau 2 savaites kaip nesimylejom, nelabai patenkintas jis tuo, aisku kol kas dideliu priekaistu nereiskia. As nzn kaip jums bet malonumo myletis nelabai yra, pulvuka pamaudzia, sunku apsiskukti, turi buti atsargus, pasikelti irgi, nu kazkoks kosmaras, ar gali buti malonumas cia kazkoks, sakau jam, kad tu butum kaip su sraiges nameliu paziuretum ka tada. Aisku grazioj formojm pasakau, dar tos problemos nera. Kaip jums yra ar buvo, man tai atrodo, kad kuo toliau tuo maziau man to noro gal;i buti. Ale raso, kad atsiranda seksualinis potraukis. man gal ir buna kartais akimirka, bet aisku ne tada kada reikia :)ir tada prasideda tai maudzia tai tempia. Pasidalinkit kaip sprendziat, ar jums taip buvo

    jurgitauzIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man tai tikrai didžiulis noras buvo. Taigi mano vyras nekentėjo ;DDD

    Spinduliukas

  2. 2

    siuo metu 27 savaites, mylejomes nuo pat pradziu, truputi pasaugom kad nesuspausti pilvuko, bet siap problemu kol kas nekyla. mylimes tiek pat kaip iki nestumo, praktiskai nesumazejo nei noras nei galimybes. kaip bus toliau bus matyt :)

    arcita

  3. 2

    Vargsas tavo vyras, jei tau jau 19 savaite sunku apsisukti, apsiversti, tai kas bus kokia 30 ar 36... Mano patarimas butu toks, nesitikek, kad bus lengva, bet jus dviese galit atrasti viso nestumo metu jums tinkancias pozas (tiesiog nesinaudokit tom, kurios toko ir patiko iki nestumo, o pabandykit kazka naujo, tik ne tokio, kur reikia akrobatiniu sugebejimu). Galu gale, jei jau pati tu nenori myletis yra ne vienas budas "pamaloninti" vyra ir jis nesijaus nuskriaustas :D

    Isnykstanti

  4. 1

    na pas mane irgi nera noro seksui,ipac su antru nestumu..tai zinau,kad del to vyra skrizudziu..ir jis man ta primena..pati nezinau,kaip susidoroti su sia beda..vyrams seksas reikalingas,kaip oras..

    nade

  5. 1

    O mano vyras pasejo sekla, ir jau turbut tik po gimdymo kas nors mums iseis.Pradzioj kazkoks pavarges buvo, pats nenorejo, daug darbu buvo uzkrite, o dabar as nieko nenoriu.Didele jau pasidariau ne tas galvoje.

    liutukas

  6. 1

    pasikalbek su vyru atvyrai,papasokok kaip jauties.Mano nestumas vyko lb sklandziai,pirmam trimeste nesimilejom,saugojaus persileidimo ir gal tik 9 men jau pasakiau stop,jau nelabai patogu buvo

    sandi

  7. 1

    kiekvienas nestumas yra skirtingas, as dabar 3 vaikiuko laukiuosi jau 37 savaiteje ir mylimes normaliai, na ir man noras sitame nestume yra daug didesnis nei pirmuosius du nestumus, su antru nestumu tai negalejau visiskai apie sexa pagalvoti ir po gimdymo dar kokius 2 gerus menesius visiskai netrauke myletis, tai manau viskas nuo hormonu priklauso, zinoma nenorek kad butu kaip anksciau kai nebuvai nescia visdelto nestumas tam tikram laikui pakeicia sexualine padeti, bet po gimdymo laikui begant bus kaip ir buvo. tad nepergyvenk ir pasisnekek su vyru,o galetumet ir kartu paskaityti si puslapi, tad jis pats suprastu kad visoms nestukems hormonu kalte ir nepatogumai pakeicia sexualini gyvenima, bet tegu vyras neissigasta ,tai tik laikinai.

    svetur

  8. 1

    Na mums viskas gerai buvo.Mylėjomės net ir paskutinį mėnesį:-)

    aidaS

  9. 1

    mes su vyrui beveik viso nestumo metu nesimylejom ir jis tai suprato

    ErikaP

  10. 1

    Mylekites i sveikata, tikrai galite. O kad nelabai norisi, tai pasirinkit patogias mamytei pozas ,juk istiesu jau kai ka sunku daryti su pilvuku.

    Linute39