• 14ats.

    Keista alergija. Jau tris naktis atsikeliu nuo kasymosi. Isberia visa kuna plemais, druzem ir dideliais kaip patinimais, nuo ko tai galetu buti?

    Jau tris naktis atsikeliu nuo kasymosi. Isberia visa kuna plemais, druzem ir dideliais kaip patinimais (panasu kaip kad buna ikandes uodas). Visas kunas atrodo klaikiai...Turejau kelias nuo alergijos tabletes, jas suvartojau. Pirma ryta viska "nurasiau" kiausiniams arba persikams, nors pries tai jokiu alergiju nesu turejusi. Jau vakar pasikeiciau patalyne (maza ka), nors pries dvi dienas buvau keitusi. Vyrui ir dukrytei visiskai nieko, o man kazkokie keistumai dedas. Pradeda nakti kresti saltis...Gal man jau reiketu ne cia rasyt, bet pas gydytoja eilej sedet? Ir dabar ant delno raudonos demesles, kurios niezti. Ryte atsikeliu tai kaip niekur nieko.

    JaudruteMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    atleiskite bet man panasu i niezus.., pati turejau ta "malonuma" tai naktim vos ne verkdavau, jausdavau kaip po kuna kazkas vos ne ropoja ir kanda, nusikasydavau visa kuna o ryte atsikelus lyg ir nieko budavo. pasigavau sita geri baseine, gal ir jus buvot kokioj pirtyje ar kazkur? butinai kreipkites i gydytojus, cia nepraeina tokie dalykai taip sau...

    arcita

  2. 1

    jauciu, kad tai is vidaus, nuo kazkokio maitso., Dar gali buti nuo nervu

    Jorkaile

  3. 1

    gydytojas diagnozavo dilgeline :)

    Jaudrute

  4. 1

    nu cia tai idomu pas tave.patalus gerai ispuryk ir isvedink.gal miltelius ar minkstikli pakeitei. dar vienas aisku gal kvailai nuskambes bet jei turi papurks levandu vandeniu patalyne ir ciuzini ar aliejum levendu ciuzini patepliok.jei pades tada pasakysiu kas buvo

    metai

  5. 1

    na kad niezai nepraeina ryte kaip niekur nieko :) Esu maza sirgus... O nuo tos patalynes erkes kazin ar tokia umi reakcija gali but?... Nes isberia tai siaubingai. Ir ka daryt, jei patalynes erke? Mest patalus lauk?? dezinfekuot? Pasikeiciau patalyne ir ta kaldra vyrui daviau, o jo pasiimiau ( :D ) Vistiek isbere...Dabar jau bijau nakties, nes vis tuopat laiku atsikeliu nuo berimo..

    Jaudrute

  6. 1

    gali buti patalynes erke,mano draugei taip buvo ir speliones pasitvirtino

    Lafe

  7. 1
  8. 1

    As pora vakaru geriau po vyno taure, tai ir prisiskaiciau internete apie alergija alkoholiui...Katik pasimatavau temperatura, tai 37,5...Dar vyras apverte ciuzini, nes taip sake mums,apversti kas kiek laiko.Gal ten kokios erkutes ar koks biesas, kas alergija gali sukelti..Prisigalvojau visko. Bet ar gali pvznuo vyno nei siop nei to atsirasti tokia alergija,nors seniau nebudavo?

    Jaudrute

  9. 1

    atsiprasau neperskaiciau vidui tavo pasakojimo. man panasi alergija visa gyvenima yra kokias tabletes vartojai.tie plemai raudoni. o kai pasikasai tai kaista ir dideli toki plemai kaip issidilginus butum temperatura buna. tavegili pagerk bet yra kitokiu nes nuo tavegilio migdo tris kart per diena dvi savaites.pabandyk kelias dienas .jei poveikio jokio tai geriau eik pas gydytoja

    metai

  10. 1

    Na man irgi alergija kažkokia,bet buvau pas odos gyd ir manom,kad nuo pregnacare kremo nuo strijų,nes pirmiausia ten kur strijos pradėjo niežėti ir beria strijų ruoželius,niežti nežmoniškai.Išrašė vaistų,tepaliuko,nes maitinu.Bet nepadeda,toliau į kitas vietas eina.Turėsiu nutraukti maitinimą ir išrašys kitus vaistus.

    aidaS