• 12ats.

    Lavašas

    Kokius įdarus naudojate gamindamos lavašo vyniotinius? Gal turite vertingų patarimų kaip stipriau suvynioti lavašą ar ką dėti į įdarą, kad pjaustomas nebyrėtų.

    elegancijaReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Lavasa storu sluoksniu istepu lydytu sureliu. Pakloju salotu lapu, pribarstau lasisos, agurku, krapeliu, svogunu laisku. Viska susuku. Sisukta lavasa dar vynioju i folija stipriai spausdama. Dedu i saldytuva. Dazniausiai lavasa darau is vakaro, kad rytojui jau butu galima valgyti. Nes jei per mazai jis pastovi, tai buna sausas.

    Imbiere

  2. 1

    jei esat vilnietes tai patarčiau pirkti lavašus PROME Ukmerges g.,kauniečiai perka URMO turguje,EXPRESO p-vese,superiniai,ilgai išbūna lankstus ir dar ,supiausčius juostelem virti aliejuje,gaunasi skanūs žagareliai

    Anonimas