Lavašas
Kokius įdarus naudojate gamindamos lavašo vyniotinius? Gal turite vertingų patarimų kaip stipriau suvynioti lavašą ar ką dėti į įdarą, kad pjaustomas nebyrėtų.
Kokius įdarus naudojate gamindamos lavašo vyniotinius? Gal turite vertingų patarimų kaip stipriau suvynioti lavašą ar ką dėti į įdarą, kad pjaustomas nebyrėtų.
Lavasa storu sluoksniu istepu lydytu sureliu. Pakloju salotu lapu, pribarstau lasisos, agurku, krapeliu, svogunu laisku. Viska susuku. Sisukta lavasa dar vynioju i folija stipriai spausdama. Dedu i saldytuva. Dazniausiai lavasa darau is vakaro, kad rytojui jau butu galima valgyti. Nes jei per mazai jis pastovi, tai buna sausas.
jei esat vilnietes tai patarčiau pirkti lavašus PROME Ukmerges g.,kauniečiai perka URMO turguje,EXPRESO p-vese,superiniai,ilgai išbūna lankstus ir dar ,supiausčius juostelem virti aliejuje,gaunasi skanūs žagareliai