• 10ats.

    Ar gyvenime daznai teko ar tenka dirbti darba,kuris isties yra visiskai nemegstamas? Ar yra teke darba keisti ne del geresniu finansiniu perspektyvu.o butent del to,kad darbas jums teiktu nors siek tiek malonumo ir naudos?

    geguziukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    ne, nedaznai, bet ir nedaznai neturetu buti.as pavyzdziui negaleciau dirbti vien tik del pinigu.darbas turi tikti ir patikti, nesti malonuma ir nauda.tokio ir linkiu, visoms!!!!!!

    raima

  2. 2

    Na būna kad ne visada patinka darbas,bet dirbi,kur čia keisi,jei nėra kur dirbti.Džiaugiesi kad nors tokį darbą turi.

    aidaS

  3. 2

    Karta keiciau darba del nezmonisku darbo salygu (nors ir atlyginimas buvo normalus). Tiesiog isejau i niekur. Iki dekreto dirbau gana vyriskoj srity, kurioje iki tol nieko neismaniau - dabar as ten kaip zuvis vandeny :D

    Isnykstanti

  4. 2

    Visalaik dirbau prekyboje,tik karta sove mintis isbandyt visai kitoj srity,tai padirbau kelis menesius ir grizau atgal i sena darboviete,atsikandau to,nes pasirinkau per daug vyriska darba

    ruta26

  5. 1

    Dirbau 1 darbovieteje netrumpa darbo laika. Darbas man patiko, bet valdzia nepavydetina buvo. Reikejo tik ju nuotaikas stebeti.

    Imbiere

  6. 1

    taip, man teko per daug darbu ir per labai ivairiu praeiti. pradzioj buvau studente, ir gribedavau bet kokius vasarinius darbus. Paskui jau pradejau atsirinkinėti. dabar jau penkis metus dirbu vienam darbe. Na tik aisku su dveju metu pertrauka, kol su mazyliu namie sedejau

    Jorkaile

  7. 1

    teko dirbti geliu pardaveja, teko pardaveja maximoj..

    Auksare

  8. 1

    teko vienakart nemegstama darba dirbt - Norvegijoj pusantros savaites rinkau braskes, nes neturejau ka veikt tuo metu, tai nebuvo labai smagu, bet darbas kaip darbas.. o siaip visi kiti darbai nuo dazymo, vidaus ir isores apdailos, prekybos ir galu gale gamybos man visai patiko, bet kaip ir visur aisku budavo dienu, kai viskas pradeda nervint ir atrodo nemiela, bet praeina ir mielai diebi toliau.

    Anonimas

  9. 1

    teko kai kito pasirinkimo nebuvo,bet neilgam tik kokiems 4men

    sandi

  10. 1

    dirbau anglijoj per agentura tai per 4 menesius pakeiciua tris fabrikus.(kosmaras) :(...ir pskutiniam uzmokestis buwo lb geras.bet nepatiko zmones ..nz ir pati visa atmosfera....tai i darba kaip i katorga eidawau..bet po to suzinojau kad laukiuosi..tai su vyru sutarem kad nebedirbsiu..nes ir dezes po 10 kg reikejo kilnoti.tai lb neliudejau kad isejau is darbo:)

    saulyte6