• 8ats.

    Ar tikslinga pradėti gerti kontraceptines tabletes kad pagerinti odos buklę?

    tai siulo ginekologe,nes tie spuogai kartais varo i nevilti..bukle pagerejo siek tiek pakoregavus mityba,atradau nuo ko paberdavo ir tu produktu nebevartoju,kad ir kaip megau,bet kartais atrodo kad spuogai kyla is niekur,vandens isgerus...ivairiu tepaliuku israsytu odos gydytoju esu isbandziusi gausybe,labai super efektu nebuvo..

    sandrituteSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    man irgi ta problema, kai pagimdysiu tai vartosiu tikrai . manau bus dviguba nauda. apsisaugosi nuo nepageidaujamo nestumo ir oda pasitvarkys. ir nuotaika be to bus geresne, nes tikrai spuogai nervina ir nesinori i veidrodi paziuret.

    IlonaP

  2. 2

    Jeigu yra labai problematiška oda,tai manyčiau,kad tikslinga pagerti.Mano bendradarbė taip pat turėjo labai problematišką odą,tai pradėjus gerti kontraceptikus oda labai pagražėjo,spuogai beveik išnyko:))

    vitalijus

  3. 2

    jei siulo,tai tikslinga,pamegink pora menesiu pagert,matysi kokia bus odos bukle,man tpfu tpfu nuo KT neliko jokiu spuogu

    ruta26

  4. 1

    O negeriau butu daugiau prisiziureti savo mityba ? Man asmeniskai paciai nepasakyciau kad buvo susitvarkius oda su kontraceptikais ....

    Mazute

  5. 1

    Na kai as pradejau gerti KT tai odos bedeles susitvarke:)

    Lafe

  6. 1

    kai kurie daktarai skiria kontraceptikus vien dėl odos problemų, tačiau aš turiu savo nuomonę apie tuos hormoninius kontraceptikus... daug info apie juos ir tikrai ne itin geros info.
    Mano nuomone visiškai netikslinga vartoti hormoninų vaistų (ar apsisaugoti nuo nepageidaujamo nėštumo ar dėl odos - jokio skirtumo), kadangi tie hormonai ypatingai išderina organizmo hormoninę veiklą ko pasekoje ateityje gali būti įvairių problemų. Nuo krūties vėžio iki senatvės alzheimerio ligos ar gilios depresijos.

    lydekaite

  7. 1

    esu girdejus kad geria kaikas,daktarai israso net kontarceptiniu del veido problemu, jei paskyre vadinasi tikslinga

    Kalnietiene

  8. 1

    mano oda irgi buvo baisi. buvau vaiksciojantis spuogas. naudojau tepaliuka skinoren, ji reikia vartoti apie metus, tepalo poveikis pasireiske po keliu savaiciu, bet gydymas trunka ilgiau apie pumeti minim.o tabletes gali gerti , niekada nesitikek greitu rezultatu jei oda tikrai problematiska reikia daug ideti as po siai dienai naudoju tonika nuo inkstiru, karta i savaite sveiciu oda, dedu kauke.tai daryti reikia nuolat ryte vakare rupintis oda ja valyti,

    metai