• 14ats.

    man 32 nestumo savaite. Mazyle zagsi per diena apie 1-3k., apie 1-2 min. Prisiskaiciau, kad jai gali – trukti oro nes mano hemaglobinas pakrites. Ar tai tiesa?

    Nes savo gyd. klausiau ar mano pakrites hemaglobinas gali pakenkti kudikiu ji atsake-ne, tik man (silpnumas ir t.t.)Bet gyvenu uk, nelabai pasitikiu medikais.

    GudreNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    nesamone, tiesiog kai vaikiukas kartais aktyvus, besivartydamas pritraukia vandenuko, tai ir zagsi..mano kiekviena diena zagsedavo, o gime sveikas ir viskas gerai.. deguoni vaikuciai gauna per krauja, o pakrites hemaglobinas tam itakos neturetu turet.

    http://www.mamoszurnalas.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=72&Itemid=0

    safariE

  2. 1

    Jei tavo hemoglobinas pakrites, tai vaikelis gims su mazakraujiste.Man taip buvo.Kazkaip praziopsojo mano kraujo tyrimus,tik pries 1,5 savaites iki gimdymo pastebejo, kad mano 105 hemoglobinas.Geriau tada Tardiferona, jis siaip gerai kelia hemoglobino lygi, tik jau laiko nebuvo.Gime maziukas, mano dar labiau nukrito po gimdymo.Kai maziukui pradejo nuo 1 menesio visokie uzdegimai kabintis, tada pradejo daryti tyrimus, ir tik 3 menesiu atkreipe demesi, kad pas ji gi mazakraujiste.Gydemes 3 ar 4 menesius.Vaistineje jam gamino folio rugsties miltelius.Tikiuosi tau pavyks pakelti savo kraujo kokybe, ir leliukui irgi viskas bus gerai.Nupirk tardiferono tabletes, jeigu ten galima, pas mus Lietuvoje jos be recepto parduodamos.Ten didele doze gelezies.eisi i tulika tamsiais kakukais, neissigask, taip reikia.Cia visa informacija, kiek zinau, dalinuosi.Sekmes:)

    liutukas

  3. 1

    nurimk viskas čia gerai pas jus .Žagsi visi mažyliai .Maniškis net valandos sutapdavo kai pradėdavo kuksėt.Ir dabar žagsi kai pasikalba dauugiau arba įsijuokia ir pradeda žagsėt.

    irma1

  4. 1

    Na mano hemoglobinas visa nestuma buvo 90 maziukas irgi pazaksedavo ir gime sveikas ir nieko jam netruko:)

    Lafe

  5. 1

    maniskis daznai zagsedavo, nors kraujas mano buvo labai geras ir tikrai netruko hemoglobino. dabar jam 2men ir vis dar pazagsi :)

    Anonimas

  6. 1

    Mano mazyle pilvuke taip pat labai daznai zagsedavo.Ir nieko tokio,sake daktarai.Net ir dabar,kai myluoju ja ant savo ranku ji daznai zagsi ;) Bet cia gi ne liga :)

    Amorsita

  7. 1

    Manau, kad viskas tavo vaikuciui gerai. Mano lelyte pilvelyje irgi labai daznai ir ilga laika zagsedavo. Kartais net po 3-5 minutes. Vaikuciai zagsi, nes prisiryja vandenuko, cia panasiai tas pats, kas musu zagsejimas pritraukus oro i skrandi :) O hemoglobina bet kuriuo atveju reiketu didinti papildomais preparatais, kadangi esant mazam hemoglobino kiekiui kraujyje kyla didesne rizika gimdymo metu nukraujuoti.

    Isnykstanti

  8. 1

    Maniske taip pat zagsedavo pilvelyje labai daznai,po keleta kart per diena,mano daktare sake kad tai nieko tokio,gime sveika mergaite.

    pinakolada

  9. 1

    viskas gerai tavo leliui, maniskis irgi daznai zagsedavo o ir gimes nenustojo pastoviai zagseti :) bet viskas egrai :)

    Adri

  10. 1

    Jeigu vaikučiui trūktų deguonies, tai ne žagsulys praneštu apie tai, o sumažėję judesiai. Vaikutis žagsi dėl to, kad gurgšteli vandenų arba šiaip (juk suaugusiems irgi užeina netikėtai žagsulys). Ilgalaikis hemoglobino trūkumas kraujyje yra ne į naudą vaikučiui. Dažnai vaikučiai ilgą laiką jautę tą trūkumą gimsta kiek mažesni.
    Manau jums daktarė liepė gerti geležies preparatus, kuris stabilizuos hemoglobino kiekį kraujyje. O vaikučiui gali pakenkti jei tas hemoglobino kiekis yra itin žemas ir ilgą laiką.

    lydekaite