• 34ats.

    Ar nestumo metu nepriaugau per daug svorio?

    Pries pastojant sveriau beveik 50kg. Siuo metu 6-tas nestumo menuo eina i pabaiga, o as sveriu jau beveik 65kg... Nemanau kad valgau per daug, net neisivaizduoju, kodel taip sparciai auga svoris. Kaip manote, ar tai normalu, ar nelabai? Gal galite pasidalinti pavyzdziais, kiek mazdaug kg. buvote priaugusios apie 6-ta ar 7-ta nestumo menesi?

    YukiFiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Labai aciu uz atsakymus :) Tikrai nuraminote ;) Vakar kaip tik lankiausi pas gydytoja, vel padare echoskopija, ir kaip kiekviena karta (karta per menesi) pasvere. Tai gydytojas pasake, jog turiu virssvorio. Net nezinau ar teisingai isverciau si zodi, nes siuo metu gyvenu uzsienyje, Taivane. Cia visos kudos kaip sakaliukai, turbut tokios pacios buna ir per nestuma :/ Tai bandau nekreipti demesio i to gydytojo zodzius, nes anksciau buvau net 40kg. numetusi, ir esu tikra kad atsikratysiu visu tu nereikalingu kg. po gimdymo :) Beje, su tyrimais viskas gerai ;)

    Yuki

  2. 3
  3. 3

    laukiu12 priaugtas svoris neturi visai nieko bendro su vaikelio svoriu, jo dydziu, vienos priauga labai daug ir pagimdo maziukus, o kitos atvirksciai...ir tas valgymas uz du-bobuciu pasakymas:)

    Lukniukas

  4. 2

    to Jorkaile: Ar cia apie tai, kad nestumo metu priaugta svori lengva numesti, ar kad nelabai tiketina is ligonines po gimdymo gristi su minus 10kg.? :)

    Yuki

  5. 2
  6. 2

    Esu girdejus, kad po gimdymo nestumo metu priaugta svori numesti nera sunku.
    Bet kaip imanoma po gimdymo is ligonines grizti iskart su minus 10kg.? :}

    Yuki

  7. 2

    tiksliai nepasakysiu kiek buvo, gal irgi apie koki 13kg, vaziavau gimdyt kaip ir Lydekaite su 26kg! bet 10kg iskart dingo po gimdymo, ir dabar is leto, bet ir likusieji po truputi tirpsta..pradesiu sportuot, pakoreguosiu truputeli mityba ir viskas susitvarkys..gal tavo organizmas tiesiog linkes kaupt daugiau, nepergyvenk, dziaukis nestumu, svarbiausia kad leliui butu viskas gerai..ir tikrai nereiskia kad vaikutis bus didelis, mano gime tik vos daugiau nei 3,5kg-o tai labai normalus svoris..

    safariE

  8. 2

    Aš jau 4 mėn. buvau priaugusi 8 kg. o per visą nėštumą 33 kg. O apie 6 -7 mėn. buvau priaugusi apie 20 kg. Gal tau daugiau skysčiai kaupiasi.

    iinnggaa

  9. 2

    as laukiuosi 32 savaite,priaugusi esu 12kg su pirmaja priaugus buvau lygiai 12kg su antru liko dar geras menuo tai manau isviso sversiu koki 14 kg:) o kad jus priaugate manau del to saves negriauzkite daugumai buna skirtingai,pvz mano sesuo labai daug priaugo per abu nestumus o as va normaliai,ir atrodo seserys bet visviena skirtingai:)

    gintarevilte

  10. 2

    7a menesi priaugus buvau 17kg, per paskutinius du dar 3kg "prilipo", leliukas maziukas buvo taip kad neaisku kodel tiek nemazai uzaugo, valgiau normaliai, labai daug judejau, matyt kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja i pokycius nestumo metu :) jei tyrimai geri, nestumas nekomplikuotas - tie kg maziausia beda mano manymu - nukratysi ta riebaliuka po gimdymo :)

    Anonimas