Atsakymai

  1. 4

    Nesvarbu ar tai buvo darytas valymas ,ar įvyko savaimis persileidimas ( kai vaisius būna nepakankamai gerai isitvirtines ar dėl kitų priežasčių pvz; mamos organizmas atpažįsta genetines klaidas, ir lėliuką atmeta ,vaisius žūsta,išsivalydamas katu su sekančiomis mėnesinėmis savaime..žinoma jei nėštumas labai mažytis. ) Bet, kurio atveju organizmas tą valymosį procesą traktuoja ir reaguoją į jį, kaip į eilines mėnesines. Todėl ovuliacija tiek po valymo, tiek ir po savaimio persileidimo lygiai taip pat,kaip tai įvyksta ir po iprastų mėnesinių.
    Todėl ir pastoti didelė tikimybė yra, dar net nesulaukus sekančių mėnesinių.
    Man būtent taip ir nutiko.
    Po dviejų kartų nesėkmingų bandymų išsaugoti lėliuką, visgi teko susitaikyti su netektim.
    Pirmą kartą po valymo griežtai laikėmės gyd. patarimo bent puse metų neplanuoti vaikelio,kad organizmas sutvirtėtų,pasiruoštų kitam kartui. Tad po pusės metų jau nesisaugojome ir pastojau antrą kartą,dar po gero pusmečio, t.y. po metų.
    Vėl nesėkmingai :( .Persileidau 12-kos savaičių. Atslūgus nuoskaudai mes šį syk jau nieko nelaukėme,nesilaikėm taisylių patarimų gyd. Kadangi jaučiausi puikiai, mylėtis pradėjome labai atsargiai jau po savaitės.
    Po valymo sekančios mėnesinės delsė,gerokai vėlavo.itriau jog galėjau pastot,nes nesisaugojome. Dariau testuką nesulaukus mėn po dviejų savaičių ir jis buvo neigiamas, tik viena juostelę rodė,o
    mėnesinės delsė toliau.
    Tada nusprenžiau pasidaryti dar po savaitės kontrolinį testuką.Bet tos dienos taip ir nesulaukiau, nes ryte nubudau jau gerokai kraujuojanti neiprastai gausiai su krešuliukais ir nemžom mėsingom išskyrom.(kraujavau savaite,nors iprastai mėn.trukdavo tris dienas) Pamaniau ,kad čia dar po valymo kas like valosi todėl iškart krėipiausi pas savo ginekologe.
    Ji, iš karto davė siuntimą ultragarsu išsitirti.Ir ką sužinojau,Buvau geram šoke.
    Pasirodo tai buvo ne mėnesinės,o valėsi po valymo atsiradusi hematomą.
    Ir dar visai vos šoko negavau ,kai gydytoja pranešė jog dar ir laukiuosi ,o nėštumui eina jau septinta savaitė, puikiai plaka širdutė..matosi rankytes,kojytės. (ohematoma nė kiek neklidė ir netrukdė vaikeliui,gražiai pasišalino pati be jokių vaistų ir isikišimo)
    Šiuo metu mums jau 25 ta savaitė,ir spardomės kaip reikiant.. :)
    Tai va,kaip būna po valymo pastojau iškarto antrąją savaite.

    Anonimas

  2. 3
  3. 3

    Nesvarbu, ar tai buvo darytas valymas ar 5vyko savaimis persileidimas ( tuomet ,kai vaisius netinkamai isitvirtines

    Anonimas

  4. 2

    nu paskutinis komentaras sunervino... ji gi nenorejo specialiai to valymo daryt. pries rasant bent pasidomekit kad autorei dare valyma del nesivystancio nestumo !!! kam is kart sitaip pulti ...man irgi buvo nesivystantis tai taip pat norejo valyma daryt, bet neprireike nes viskas savaime ivyko...

    ingute1986

  5. 2

    pries pradedant vartoti kontraceptines tabletes,reikia isitikinti,kad nesilauki

    ruta26

  6. 1

    Nesuprantu taves,nu nepyk,bet pries tai dareisi isvalyma ir del vaisiaus nebijojai,o dabar jaudiniesi del jo,kokio velnio???

    pavasarinuke

  7. 1

    juk kt pradedami vartoti pirmą mėnesinių dieną, tai jei taip, tai neturėtum lauktis, o jei kažkaip kitaip pradedi gerti, tai būtina įsitikinti ,kad nesilauki. o vaikeliui ( jei laukiesi ir geri kt) tai labai gali pakenkti... keistas klausimas... o kaip gydytoja - neapžiūrėjo prieš išrašant kt? nes pvz aš dar neturėjau MM po gimdymo, bet išrašė KT ir patikrino ultragarsu, ar tikrai viskas gerai ir ar galiu pradėti jas gerti... ir ramiai geriu, be jokio streso... o kaip ir milllena rašė - galima pastoti bet kada...

    Ineta_

  8. 0