• 5ats.

    prieskoniniu darzoviu misinys

    gal kas gaminate is prieskoniniu darzoviu toki kaip misiny stiklainyje,visokiu krapu ,petrazoliu ir dar kitokiu darzoviu bei zoleliu supjaustyti,labai gerai sriubai ar padazams pagardinti.patarkit kas ten dedasi per darzoves ir zoleles.

    saliReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As tai prisidziovinu baziliko, kalendros, krapu, lauro lapu, petrazoliu ir viska susmulkinus sudedu i viena inda su maltais pipirais

    ginnta

  2. 2

    as taip pat saldau krapus,petrazoles,svogunu laiskus..tik ju nedziovinu saldau zalius..kuo puikiausiai tinka padazams,sriubai irtt..

    Fantazija

  3. 1

    Fantazija,pas mane jos ir nedziovintos,o tik nusausintos,kad nebutu slapios pries kisant i saldikli ;)

    pavasarinuke

  4. 1

    As tiesiog sviezias atskirai uzsisaldau krapiukus,pertazoles ir viskas,jokiu misiniu negaminu atskirai.O kai reikia pagardinti sriubyte,tai jie puikiai man susinaudoja.Tik saldau sausas jas,nes kitaip buna sukibe i viena mase.

    pavasarinuke

  5. 0

    mano mama labai megsta sode prisisodinti ivairiu zoleliu ir paskui jas sudziovina ir sutrupina i viena inda.o ta zoleliu misini naudoju visur ir i padazus ir i mesa ir i sriuba na kur tik sugalvoju.ir naturalu ir skanu.o kas sodo neturi gali ir balkone uzsiauginti zoleliu :)

    viktorijaz