• 20ats.

    Mamos, gyvenančios daugiabučiuose: ar Jūsų buto sienos labai pralaidžios garsui? Ar neerzina kaimynų garsiai žiūrimas televizorius, radijas ar kalbėjimas telefonu?

    girdziu kai kaimynai uz sienos nuo 6:00-6:30 pradeda ziuret televizoriu labai garsiai, arba kausyt Lietuvos radijo.. ir kai sneka skype tai girdisi kiekvienas zodis (kaip ir jiems ziurint TV).. kad girdisi kaip virsuj kaimynas vaiksto kaip dramblys ir atlieka reikalus tualete, jau pripratau, bet kai ju visu pasnekesiai, televizoriai, radijos kartais "pramusa" mano televizoriu, ar tyliai klausoma muzika, tai siutas ima. Ar girdisi pas jus daugiabuciuose kiekvienas kaimynu veiksmas?

    AnonimasNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Taip,tai labai dažna daugiabučių problema. Yra kaimynų kurių nesigirdi ir už "popierinės" sienos ,bet yra ir tokių kur ramiai gali sau klausytis visų gyvenimiškų Įvykių, tiek pasilinksminimo, tiek ir konflikto metu ar isijautusių i pokalbius ir nebekontroliuojančių emocijų tembro stygų diapazono.
    girdis ir televizoriai ir muzikiniai centrų bildesis...
    taip vat vaikų bėgiojimas, aukštakulnių pakšėjimas...
    Bet, kur dėsies pripranti, bet kartais tikarai ima nepakeliamai erzinti..
    Dar labai pykdo toks momentas,tai kai vaikai nėra mokomi pagarbos ir laikytis tvarkos laiptinėje,ypač lakstant ir šokinėjant nuo laiptų besileidžiant žemyn. (Juk,ir susižeist taip galima rimtai..)
    Ir dar nervina neišsiaukėjimo mada ,tai bunant kieme , šaukiamu tiesiog klyksmu,rėkimu Mama...Tėtį ... ar draugus...
    o jei ir prisišaukia ... tai dar ir kalbasi kol balso neprarėkia...

    Na, tikrai nesmagu..

    Anonimas

  2. 5

    na kai gyvenau daugebuti girdedavau kaimynes rekavimus ant vaiku na zodziu viska,erzindavo,bet kartais ir pasiklausydavau:)))))

    Anonimas

  3. 4

    Labai viskas girdisi, netgi "lovos" garsai:))) kai telefonu kalbasi, kai pykstasi visada žinau dėl ko pykstasi:)) netgi žinau kada ką valgo, viskas taip girdisi.......nors specialiai nesiklausau:(

    iinnggaa

  4. 4

    labai pralaidzios sienos,kadangi namas blokinis,viskas girdisi,jau perpratom kaimynu elgesi,kas ka ziuri ir su kuo vaiksto,ypac girdisi aukstakulniu kauksejimas,nesuprantu negi namie be slepeciu vaiksto,o su bateliais,dar girdisi liftas vaziuojantis.

    ruta26

  5. 3

    kai nuomavomes, buvo pralaidzios

    Jorkaile

  6. 3

    as girdziu kaip 6;00 2 auskte kaimyne zinias klauyso , ji neprigirdi tai oj kaip gerai mes girdim ant viso garso...girdziu beveik viska :)

    Simutia

  7. 3

    na nelabai siuo metu ir girdisi, buna kad vaiksto virsui su batukais, ar pabaliavoja uz sienos - bet zmogiska, su saiku galima kaip sakau, niekada nejau ir neprasiau kad mz pritildytu ar pan.(zinoma jei nuolatos tai testusi gal ir bandyciau eiti kalbeti) Kaimynai tolerantiski, draugiski. bet kaip sakau manoji mergaite ir ne ka maziau patriuksmauja diena, kadangi pagrinde pas mus grindys, kilimu mazai, tai laksto po namus dukra, meto zaislus, rekauja ir t.t. - kaip vaikai - drausminu, bet dar per maza kad suprastu...

    Lulu

  8. 3

    Kai tv ziuri ar radijo klausosi tai tikrai nesigirdi, bet kai pykstasi ir sukauja tai nereikia net suklusti, viskas girdisi.

    kvapni_feja

  9. 3

    na pralaidzios..labai erzina kai sunus uzmiega,o ksimynes mergaite pradeda rekaut,spiegt,savo kaprizus rodyt, keiktis..tad taipogi visko prisiklausau..nebuciau kada patikejus,kad mergaite gal kokiu 11m taip gali keiktis ir savo mama taip varinet ir vadint..o siaip tai nervuoja tik tos mergaites riksmai, nes visa kito kaip tv, radijo nesigirdi, bet nelabai ir klausausi :) kadangi mus supa tik is vienos puses kaimynai, is kitos puses laiptines koridorius..na dar is priesais gyvenanciu motereliu pasigirsta ivairus keiksmai.

    Evukas5

  10. 2

    Kai gyvenom daugiabutyje,tai labai puikiai viskas girdėdavosi.Tekdavo klausytis ne tik kalbėjimo telefonu,radijos ir televizoriaus,bet ir barnių,šuns lojimo ir dar kai ko...:)))))))))))))

    vitalijus