• 17ats.

    Vonios kambaryje kartais pamatau prabėgant tokius pilkus mažus lašelio formos lanksčius blizgius padarėlius su ūsiukais :) nežinau kaip tie daugiakojai vadinasi :) kaip juos išnaikint?

    Jie lyg ir nuo drėgmės atsiranda, bet keista - anksčiau jų nebuvo, o ir vonios kambarys remontuotas vos prieš kelis mėnesius. Nebent gal dušo kabina kur nors leidžia. Kaip ten bebūtų, bet kaip išnaikint juos?

    AnonimasNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 9

    Tie maži auksinio atspalvio turintis, sakyčiau gan simatiški ir gragštūs greiti vabzdžiukai vadinasi Asiūliai. Jie apsigyvena dažniausiai ten kur yra šalto vandes vamzdžiai,nes minta drėmės lašeliais ir tinko klinčių dilkėmis,kalkėmis.Tai tamsoje gyvenantis vabalikai, todėl ijungus šviesą bėga slėptis.
    Šie vabaliukai nieko bendro nei su kandimis,nei su tarakonais neturi ir žmogui visiškai jokios grėsmės nekelia, nepavojingi.
    Nepriklauso parazitiniams vabzdžiams.
    Jų nebuna nei maiste, nei tarp drabužių :) Yra gyvavedžiai,todėl ir nevislus. Gyvena yik mažose erdvėse.Nukritus tempertūrai žemiau nulio, žūsta.

    Anonimas

  2. 4

    Pas mus taip pat siu gyventoju yra, kartais pamatau viena kita tiek tauleto tiek ir vonios kambaryje. Uzminu su slepete

    ginnta

  3. 3

    atsimenu ir as tokius,kaip gyvendavom bute kad ju butu labai daug taip nebuvo,ir nesidaugindavo,man jie visai tokie mieli atrodydavo gaila budavo uzmusti:D

    gintarevilte

  4. 3

    siulyciau padet tokia priemone,lipniu pavirsiumi,kaip kur tarakonus privilioja,jie uzlipa ant lipnaus pavirsciaus ir numirsta,manau gal tai padetu ir siuos padarus isgaudyt.

    pinakolada

  5. 3

    Aš juos vadinu kandimis,nors iš tikro,tai nežinau ar ten tie patys ,kur rūbus ėda:)Pas mus tualete jie laksto vakarais,dieną jų kažkaip nesimato.Tiesą pasakius net nežinau kaip juos išnaikinti...

    vitalijus

  6. 3

    esu ir as maciusi,bet ne vonioj o tuolete,bet kazkaip dingo savaime,vos viena maciau,bet matyt gal nepalankios salygos buvo veistis,tad ir pradingo.Tiesa,as jo neuzmusau :)

    pinakolada

  7. 3

    gal reiktu koki dregmes surinkeja naudot vonios kambaryje, aisku issisveisti visus pasiekiamus kampus ir bandyt nupurkst kokiu nuodu pvz nakciai. na bent as taip daryciau :)

    arcita

  8. 3

    Pas mane tokia pati problema, tai jei as juos pamatau, tai koja uztrinu...:)

    estrella181

  9. 2

    karts nuo karto ir as ju pamatau vonios kambari.ir vis suku galva kas cia per padarai.

    viktorijaz

  10. 2

    pas mus tualete buvo bet jau senokai nemaciau :)

    Adri