• 7ats.

    kur galit pasiūlyt nuvažiuoti praleisti diena su vyru ir metų ir dviejų mėnesių vaikučiu?kad būtų smagu netik mums bet ir vaikučiui?neskaitant vandens parko?

    laimikeKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Galbut i gamta? :) Nors nezinau kokie dabar orai Lietuvoje.

    Yuki

  2. 1

    nezinau kokios pramogos Marijampolej,vilniuj tai kiek zinau euroopa,x planet(kur laipynes ir ciozyklele i kamuoliukus).nezinau kaip ten yra bambolinas,nebuvom dar.tik viskas kainuoja pinigeliu.

    axom

  3. 1

    na mes prisidedam maisto,ir lekiam y gamta,ruduo taip grazu dabar lauke,tik zinoma turi buti grazus ir nesaltas oras,ir patiems gerai pabuti gryname ore,o dar geriau mazyliui,ir pamiegos vezime jeigu pervags labai.

    gintarevilte

  4. 1

    Zoologis sodas visai neblogai skaitau, Vytauto parkas, tik gal orai kiek saltoki tokiom pramogom :)

    juodaraudona

  5. 1
  6. 1

    jei oras geras, tai labai smagu praleisti laika kur gamtoje, ypac kai dabar daug rudu lapu, giliu ir kastonu priklritusiu ant zemes... nezinau is kur esat, bet galit i koki mini zoo nuvaziuot... i baseina kur paprastas baseinas tik seimai pasiplaukioti... (be atrakcionu ) ...

    gedre

  7. 1

    manau vaikuciui jokio skirtumo kur praleis diena,juk jis dar pramogu nesupranta, o be to visa diena iseiti su vaiku,tai nelogiska,vaikutis turi pamiegoti ir pailseti.

    loreciukas