• 8ats.

    GAL KURI ISTEKEJO UK IR KEITESI PASA,PASIRINKDAMA VYRO PAVARDE,BUDAMI ABU LIETUVIAI ?

    IDOMU BUTU SUZINOT GAL YRA KURIOS ISTEKEJO UK IR KEITESI PASA AMBASADOJ AR LIETUVOJE PASIRINKDAMA VYRO PAVARDE AR KOKIA NELEISTINA GALUNE -A. NES ISTEKEJUS CIA I SANTUOKOS LIUDIJIMA JIE IRASYS TAU PAVARDE KOKIA TU PASAKYSI. ABU LIETUVIAI ESAM,BET NORIU PASIRINKTI VYRO PAVARDE.TAI IR ISKYLO TOKS KLAUSIMAS NEGU NEIZDUOTU PASO SU NORIMA PAVARDE,NET JEI SANTUOKOS LIUDIJIME BUTU JI IRASYTA?

    sandiŠventėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    fantazija; o pavarde db tavo pase sulietuvinta ar vyro originali?

    sandi

  2. 1

    fantazija: o tai santuokos liudijime nauja pavarde nebuvo irasyta?

    sandi

  3. 1

    KALBA EINA APIE LIETUVISKO ASO ISEMIMA

    sandi

  4. 1

    na as istekejau ne uz lietuvio bet uk..zinoma uk dave angliska santuokos liudijima..ta angliska santuokos liudijima reikejo legalizuoti,versti i lietuviu kalba..tuomet isiimti lietuviska santuokos liudijima..ir tuomet keisti pavarde..visa tai dariau lietuvoje..manau jei vyras lietuvis ar ne..tvarka tokia pati..

    Fantazija

  5. 1

    as cia ispanijoj buvau susidurus kad iraso tavo pacios pavarge ir dokumentai nesikeicia. turi grysti i lt ir pasikeisti pavarde. todel mes nusprendem kad pirmaja pasiliksiu savo o vyro bus kaip antroji pavarde.

    wiktoriuke

  6. 0

    vyro originali..kadangi jo pavarde be galunes

    Fantazija

  7. 0

    taip buvau isirasius vyro pavarde i santuokos liudijima (leido pasirinkti)..bet vistiek darant pasa lietuvoje..liepe isiimti lietuviska santuokos liudijima..kitaip paso nedare su vyro pavarde..kadangi jie tipo neskaito angliskai..viskas turi buti lietuviu kalba ir santuoka turi buti registruota lietuvoje..

    Fantazija

  8. 0

    tai taip..as ir isiemiau lietuviska pasa:)

    Fantazija