• 31ats.

    Kauno krikščioniškieji gimdymo namai.

    Pasidalinkite įspūdžiais apie šią įstaigą. Ar likote patenkintos? Kas priėmė jūsų gimdymą?
    Gal kuri lankėsi šių gimdymo namų moterų konsultacijoje?

    ryto_sauleGimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    gimdziau klinikose,prieziura nuostabi,gydytojai ko paklausi viska atsakys,po gimdymo i palata veze su ratukais nors sakiau kad galiu ir eiti,tai jos nusijuoke,tokia tvarka.Tariausi su Zubruviene,labai sava gydytoja,bet ji priima tik su potologija,pas mane buvo nestuminis diabetas

    Aureluze

  2. 4

    as visiskai pritariu Ritai, mano ginekologe priklauso KGN siule man ten gimdyt bet as nesutikau, nes kelis kart ejau i moteru konsultacija.. personalas nieko pasirode, bet jau ta aplinka tai padek dieve, remonto verkiant reikia, mano mama ten sese gimde pries 5 metus tai sako gerai kad po gimdymo nieko neskaudejo, laiptais pati uzsilipt galejo i 2 auksta, nu zodziu lifto nera.. tiesa Rita sake ciulptuko duot neleidzia tie maziukai klykia nesavu balsu.. nu kraupus vaizdas.. as gimdziau mazylyje, ten prieziura superine, ir 2 kada nors ten gimdysiu :)

    kristale

  3. 3

    Nu as tai ten nenoreciau gimdyt. Kaip girdejau tai ten sako gimdysi ( kaip dievas duos). Ir seip man nepatinka pats vidus labai jau niuri. As gimdziau mazyli tai labai patiko, labai fainas personalas, gimdyklos fainos. Jai dar teks gymdyt tai tik mazyli.

    kristulele

  4. 2

    zmona juose gimde, o man ten laukti ir ja palaikyti teko, mums lbai patiko, o iki to jos sesuo ten gimde taip pat liko labai patenkinta ;)))

    poolman

  5. 2

    vien pagalvojus apie siuos gimdymo namus mane nukrecia siurpas. Gimdziau beveik pries metus tai ne duok dieve kada gyvenime i ta istaiga sugryzti.Priskaiciusi buvau nuostabiu atsiliepimu apie KGN,bet taip nusivykiau kad iki siol norisi verkti.Visi tik issizioje laukia pinigu o prieziuros minimaliai.Pataikiau ant pamainu keitimosi nes susitarti nespejau.Gerai kad vyras dalyvavo tai ziauriai palaike.Buvo dinge vaiko sirdies tonai o personalo reikia ieskoti kurioje kamaroje sulindusios kava geria.Epiduras tik kojas nueme o skausmo ne.Nusprende baigti cezariu tai i operacine paciai nueiti reikia-vargsas vyras beveik nunese.Po operacijos susiuvo kreivai-ruda pilvo linija per pirsta prasilenkia :( Atnese valgyti kiausiniene kai dieta tik vanduo ir dziuveseliai.Sekancia diena teko paciai lipti i antra auksta kai po operacijos ziaurus skausmas ir judeti dar tik minimaliai galima.Kosmaras kazkoks.Po keturiu dienu atsimine kad reikia pakeisti tvarscius kurie turi butu kiekviena diena keiciami.Vaika suvyste i suplysusia pala kuri net grindims plauti jau netinkama(idesiu foto kad paziuretumet).Savu rubu neleido rengti tipo paskui gaudyk kad i bendra skalbykla nenueitu.Vaikiukas del geltos buvo svytinamas tai atnesdavo vargsa tiek nusiklykusi kad vos beturejo balsa-ciulptuku neleido-juk klinika palanki vaikui.Pientraukiu ir jokiais budais.Vargse kaimynuke vargo keturias dienas diena nakti piena nusitraukinedama nes vaikas kruties neeme.Pieno daug o kaip nusitraukti pati galvok.Tai kai jos vyras pradejo visoms moket bent teikesi pasirodyti ir pamokyti o galu gale ir pientrauki leido atsinesti.Zodziu tai tik dalis mano dziugios gimdymo istorijos.Kita tik klinikose gimdysiu-teko ten paguleti savaitele tai prieziura nepalyginama.Iki siol grauziuosi kad neapsisprendziau klinikose gimdyti.Aplamai dabar kiek tenka girdeti atsiliepimu apie KGN tai ziauriai suprasteje-ne vienai gimdymas baigiasi klinikose :(

    Rita

  6. 2

    mano drauge ten gimde pries metus. Nebuvo labai patenkinta. Gimdymo metu baiginejosi viena pamaina ir lyg specialiai tempe guma ir pan. Ji jau reke, kad negaliu vaiko laikyt, gimdau. O jie jai sako, negimdai negimdai, laikyk ir gulek. Sakes... nesuprantu... Kur zmogiskumas...
    atejo nauja, rytines pamainos, gydytoja ir nustebo - sake, turejo jau pagimdyt, kodel dar lig siol nepagimde.. ir viens du ir pagimde... Matyt, naktine pamaina nebuvo suinteresuota priimt dar viena vaikeli darbo pabaigoj..
    Drauge vargse, isplyso baisiausiai, nusikankino, pakartot gimdymo nenori...
    o gulejo palatoj po gimdymo su dar dviem moteriskem su naujagimiais

    linela

  7. 2

    as ir ten gimdziau bet man tai nepatiko ten, gimdymo prieme gydytoja ir akusere tai geros buvo bet jau paskui kitas personalas vaiku gydytojos ir seseles tai atsiprasau... mazai rupinosi labai, susiraukes visos tokios, bent man tai buvo mazai demesio, aplinka nekokia, ten remonto zeurei reik. o konsultacijoj lankiausi as ir ten tai patiko, kazkaip rupestingiau ziurejo.

    Anonimas

  8. 2

    abi savo paneles gimdziau tuose gimdymo namuose. pirma karta gimdyma prieme vyras, antra-moteris. nieko blogo apie tai negaliu pasakyti. liko tik geri prisiminimai. personalas puikus.

    ausra2

  9. 2

    as gimdziau pries 8 metus savo dukyte:))), man viskas ten patiko, viskas sauniai praejo:)))gimdziau nesusitarus.
    o antra leliuka irgi norejau ten gimdyti, bet kadangi buvo koplikaciju teko kitoj ligoninei.

    ievutek

  10. 1

    as pati ne siuose gimdymo namuose gimdziau, bet kelios pazistamos ten gimde, tai buvo labai patenkintos.

    Indruke