• 9ats.

    Sveikos. Gal kuri nešėt į komisą kokių nors daiktelių?kaip ten viskas vyksta? norėčiau aš parduoti vežimėlį, mašinine kėdute, supuokles ir dar ten keletą daiktelių vaikučio...ar ten iš karto priima nusivežus ar kaip?ar kaina jos nustato ar pats nusistatai?

    laimikeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As kazkada norejau irgi daikteliu nesti, bet nepalikau, nepatiko salygos. Visu pirma jie uzsideda apie 40 proc., tai jau pats turi pagalvoti , kad su tuo antkainiu reali suma gautus, kad parduotu. Be to jei per kazkiek laiko neparduoda( dabar tiksliai nepamenu per kiek) tai jie praso komisini mokesti jiems susimoket( irgi nepamenu kiek tiksliai).Zodziu geriau per skelbimus parsiduot, bent jau mano tokia nuomone.

    renaciuks

  2. 2

    na seip nuo kiekvieno komis priklauso koki procenta uzsikele,nuo daiktu. seip buna dienos kada priema kada ismoka pinigus , bent taip yra pas mus. kai atnesam uz viena daikta sumokam 1lt ir pasisakom pacios kiek norim gauti uz jy, o tada nuo tos sumos jie uzsideda 20 proc.

    Anonimas

  3. 1

    vienam komise kur dirba pazistamas sake, kad kaina pats zmogus nustato, o jie dar uzsideda 20proc. po kazkiek laiko jei preke nenuperkama kaina krenta.

    romantike

  4. 1

    pas mus yra taip : nuvezi daikta ( gali ir paskambint pries tai, gali ir ne) pasakai,kad nori parduoti ji ir pasakai kokia suma nori gauti uz ji, tada tas pardavejas pasiziuri, ivertina( visgi dirba jau ilgai, tai zino ar parduosi uz tokia suma ar ne, kartais internete patikrina kokios eina kainos uz koki tai daikta) ir jis iskart pasako kad nuo sumos jis uzsideda 30% , tai jei as uz ka nors noriu 100 lt tai jis ta daikta parduoda uz 130lt as gaunu 100lt ir visi laimingi :) as tai esu patenkinta musu lankomu komisu, daznai kai is ten perkam dar ir nuolaida padaro :)

    natita785

  5. 1

    oi rimtai dar reikia uz kiekviena daikta imoket po 1lt turi butinai atnest 5 daiktus tada sumoki 5lt ,o jai turi tik viena vistiek 5lt ,TODEL NESU VISAD 5DAIKTUS

    Anonimas

  6. 1

    ziurint is kokio miesto jus,pas mus mieste tai atsivezi priima pirmadieniais ir pasakai kaina pats zmogus, ,uzsimetta nuo daikto 30% tarkim 200lt norit isvis pardavines uz 260lt,verta daug ka isnesiu ir pardaviau ko internete nepirko nereikalingo ,zmones labai perka kai mato gali paziupinet daikta apziuri realiai o ne paveiksliuke

    Anonimas

  7. 1

    nesiau vaiko pastatomas supynes,kaina nusistaciau pati,o ir to komiso pardaveja perverte skelbimus,uz kokia kaina kiti pardavineja.Priklauso nuo komiso,koki antkaini jie uzsideda.As nesiau i komisa auk ir keiskis,tai uz supynes uzsiprasiau 60lt,o komisas uzdejo antkaini 40proc,tai nuo mano parduotu supyniu,jie uzsidirbo 24lt.

    ruta26

  8. 1

    As nenesiau,bet nupirkom autokedute is zmoniu kurie atnese i komisa,bet ja ten nepaliko,nes duoda savo kainas,o ne tiek kiek zmogus nori.

    Jolka123

  9. 1

    O kodel nenorite per skelbimus bandyti parduoti?

    rakija