• 8ats.

    kudikis miegodamas sliauzioja

    Sveikos mamytes. padekit, nebezinau ka ir daryti. Mano suneliui be savaites 6 menesiai. pries menesi prasidejo siaubas, jis dienom blogai miega, na kad miega po pusvalandi tris kartus susitaikiau, bet dabar is vis negali uzmigti, trina akutes, matosi nori miegucio, irzlus bet neuzmiega. As ji nesioju, niuniuoju, bet muistosi, issiriecia, verkia kol galu gale uzmiega ant ranku. Be to pries einant miegot, irgi verkia, padedu ji i lovyte ir prasideda, mojuoja kojomis, rankomis, muistosi, sliauzioja, verciasi ant pilvo, nugaros, tripcioja kojom, atrodo nervuojasi, zinot kaip pastoviai su ta koja vienoj vietoj, pirmyn atgal. Jau nezinau ka daryt. Nakti irgi pabunda nes sliauzioja ir jei nusliauze iki kampo, toliau ner kur ir tada verkia, ir taip beveik visa nakti. Keliuosi ir keliuosi ji atitraukt toliau nuo kampo. Gyvenam UK, gydytojam net nera tikslo eit prasyt apziuret, nes pas juos visada viskas yra gerai. Siaip del dantu nemanau, nes gydytoja sake, kad jam dantys dar negreitai. Ir dar pieno misinio nenori gerti nei diena, nei pries miega, valgom darzoviene ir pieniska kose. Tai nezinau, gal tai normalu? Bet kad visa laika juda, kruta, makalojas su tom kojom, net nezinau. Kaip pas jus? Ar buvo pas jus taip su mazyliais? Pasidalinkit patirtim ir patarimais. Aciu.

    KacenkaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Manau nėra jūsų paprastas atvejis.gfal kūdykį veikia aplinka taip, gal ką skauda.
    Iš tiesų tik spėliot mes galim.
    Girdėjau panašų atvejį, tėveliai ilgai jieškojo atsakymo kodėl vaikutis toks neramus,niekaip negalėjo rast priežasties, kol neperdažė kosmetinį remontą darydami sienų kitomis spalvomis ir neperstatė lovytės į daug tamsesne vietą ne prie lango.
    Nežinau,ar jum vertą taip pamėgint ką pakeist, bet tie tėveliai tokia išeitį netyčia atrado.
    O gal reikia ir išmanaus gydytojo pagalbos.

    Anonimas

  2. 1

    kad pieno negeria tai nieko tokio,duog daugiau surio kokio ar jogurto.Maniskei ir nakti nerami kartais buna,galvyte tranko ar vis i virsu lipa.bet cia mums prasidejo kai nutraukiau maitinti MP.Gal ir tavo patyre koki stresa,gal stipriai kas isgasdino?Mes dazniau virbucol naudojam nakciai,nes dar ir dantukai dygsta

    sandi

  3. 1

    jei nevalgo,tai dantukai dygsta turbut,paziurekit vaikucio dantenytes,gal pakietejusios,jam skauda ir yra neramus

    ruta26

  4. 1

    Manasis taip daro, kai kalasi dantukai, nors gyd. irgi nematė dantukų, o už kelių dienų jie pasirodydavo:) faktas, kad vaikui kažką skauda, nes neranda sau vietos.

    iinnggaa

  5. 1

    su gydytojais pasikonsultuoti reiktu vistiek, jei istiesu taip blogai. Del makalavimosi, tai mano sunui 6men ir 1sav., makaluodavosi l stipriai naktimis, del dienos miego, tai kartais jis jo isvis nemiega...lovytej isterija...
    Pas mus lovyte buvo su lingemis, nusprendem, kad jas reikia nuimti kad nesitrankytu i lovyte ( nes apsaugeles pas mus pusines, tad negelbejo), naktim vis tekdavo apversti nes atvirksciai guledavo, kur nors atsitrenkdavo ir pan.. vis verkdavo...
    Dbr 2 dienas miegam ramiai, jis pasivarto, bet tokiu pokstu nebera...Tai gal ir pas jus del ko nors vaikui nepatogu toje lovyteje...

    rakija

  6. 1

    Siaip as taip pat patarciau pasikonsultuoti su specialistais,mes tik galim paspelioti kodel taip yra,bet konkrecios priezasties nepasakysim.
    Asmeniskai maniskei 6men.ir 2savaites,taip pat sliauzioja po lovyte,vartosi taip pat tiek diena tiek nakti,nakti vercias ant soniuko ir slept ant pilvo tada zyzia atsiversti nemoka,va nuo vakar ismoko galvyte padeti kaip buna ant pilvuko,patiko ir net miega dabar.Maniske taip pat ant ranku neuzmiega todel paskutiniu metu pabego kad ja pries miega buciuotume kol uzmiega,Bet ir diena tapom siek tiek irzlesnes,bet viska nurasom auganties perliukam,kurie kankina bet nelenda.
    O beto kiekvienas vaikas invidualus yra,gal ka skauda,gal tavo demesio reikalauja,gal smegenytes dantuku niesti todel irzlus,priezasciu gali buti daug variantuu nei vieno teisingo.:)
    del misinuko nezinau ka patarti,gal pasiulyk arbatytes,arba pakeisk i kitoki misinuka,nei i ta kuri visada geret.

    Rakolina

  7. 1

    Tai gal jam kazkas skauda,eikit pas gidytojus,nesvarbu ka jie sako,gal jusu atvejis kitoks.

    Jolka123

  8. 0

    maniskis ir taip bludija naktimis nuo 6 menesiu. ir dar ir dabar keliasi kokius 6 kartus. bet jis muistosi po visa lovyte. jei tau apemus ant ranku mazylis nurimsta tai zinok kad prabudineja daznaoi nes nori ant ranku arba tavo buvimo salia. as seniau visada prab udusi imdavau ant ranku ir jis miegodavo, o dabar glostau keliasi truputi reciau bet ir nemazai kartu, tris kartus dar valgo budamas metu laiko. tik taip nusiramima, bet paguoda ta kad uzmiega pats. ir dar mano vaikutis miegoti pradejo geriau kai mes su vyru persikraustem i kita kambari. linkiu sekmes ekpermentuoti ir ziureti kas padeda.

    wiktoriuke