Atsakymai

  1. 2

    Abu gimdymai buvo absoliuciai skirtingi. Antraji gimdziau labai greitai ir palyginti lengvai.

    Linute39

  2. 1

    Na as abi savo paneles ,gimdzius-38,ir kelios dienos ,savaiciu.Pirmas gimdymas tai buvo super ,viskas truko tik trys min.,ir be skausmu.Aisku man super ,bet pagal viska perstaigus ir negerai-buvo siokiu tokiu problemu poto vaikui.
    Na o su antruoju jau teko ir saremius pajaust ,ir skatinamus gauti,ir passteneti.Nuo 12 nakties iki penkios min po puses tryju.

    Fausta

  3. 1

    netiesa,pas mane pirmas anksciau prasidejo,antra net pora dienu pernesiau.

    Jolka123

  4. 1

    Turiu du vaikus. Pirmąją išnešiojau ilgiau nei numatytas terminas, antrasis gimė keliom dienom anksčiau, nei buvo gyd. nustatytas. Bet gimdymai tai laabai skyrėsi. Pirmasis buvo labai skausmingas ir varginantis, o antrasis praktiškai be sąrėmių, tik antrąjį buvo sunkiau išstumti.

    iinnggaa

  5. 1

    Nezianu ar anksciau,bet man kokia diena nustate,tokia ir pagimdziau,tiesa pirma leliuka isnesiojau savaite ilgeliau nei buvo skirta diena.

    pavasarinuke

  6. 1

    Na mano antras gimdymas prasidejo anksciau negu pirmas,pirma saremius pajauciau paryciais 3.30val pagal nustatyta data,o antras anksciau keliom dienom ir 7.30 val.

    Margusia

  7. 1

    Prasidejo veliau nei nustate gydytojai,bet gimdymo eiga buvo greitesne.Pirmas gimdymas truko net 16 valandu,o antrasis su visais saremiais tik dvi valandas,tik skaudejo zymiai stipriau

    ruta26

  8. 1

    Pirmagime pagimdziau 3dienom anksciau,nei buvo terminas,o sunus gime 10dienu po termino,jei taip tavo klausima supratau.

    Bosiene