Atsakymai

  1. 4

    turime keleta draugu su kuriais draugaujame seimomis. Sukurus seima, atsiradus vaikuciui daugelis draugu atitolo

    ginnta

  2. 3

    turiu 6 labai geras drauges, o kiti/kitos yra siaip pazistami, tolimesnes kartos draugai :) visos tos drauges yra laiko patikrintos, kelios is vaikystes, tai kiaurai viena kita pazistam ir to man pakanka. naujus draugiskus santykius galiu uzmegzti, bet zinau, kad labai artimi jie nebus. nebe tas amzius, kad dar giliu draugysciu ieskoti, todel draugu nekeiciu, vertinu pastovuma ir istikimybe :)

    romantike

  3. 2
  4. 2

    šiuo metu turiu tikrai nedaug draugų, nes pradėjau atsirinkinėti, kur tikri draugai , o kur tik ieško naudos , arba šaiposi už nugaros, labai gaila kad daug tokiu žmonių kurie nevertina tikros draugystės.

    IlonaP

  5. 2

    draugu labai mazas ratas,viena gera drauge su kuria susitinkam,bendrauja tik musu vaikuciai,be antru pusiu.

    ruta26

  6. 2

    turiu nemazai ,ir daugelis tikrai yra draugai is didziosios raides ,nes jei reiks pagalbos tai niekada neatsisakys ,aisku gimtadieniai niekada nebuna pamirsti nei vieno ,kad ir maza smulkmenele bet visada iteikiam vieni kitiems , buna taip kad jei kuri kepam ka naujo ar skanaus tai pasikvieciam prie kavos ,bet dauguma draugu su seimom dar nuo jaunystes mano ,nes su viena pora tai draugaujam tik gimus mus pirmiems vaikuciams tai jau 19 metu trunka musu draugyste .aisku nauju draugu dasideda kai pradejau dirbt tai draugu ratas padidejo.susiorganizuojam ir pirtis ziemos vakarais ,jei einam i sventes tai susitariam kompanija ,kad but smagiau .o ir siaip kaledu proga ,naujuju metu ar velyku proga tai visuomet vieni kitus aplankom.

    lina38

  7. 2

    siuo metu draugu neturiu visai.gaila,bet aplink tik pazystami,o ne draugai.

    marinaaa

  8. 1

    na nepasakyciau,kad jis yra labai jau didelis

    ABMamyte

  9. 1

    Tikrai,kad neturim daug draugų.Bet dėl to nė kiek nesisieloju.Geriau keli,bet geri.Tokie,kuriais visad gali pasitikėti ir žinai,kad sunkią minutę jie visad padės:)

    vitalijus

  10. 1

    turiu tik kelis draugus,o kiti tik pazistami

    sandi