• 9ats.

    Reikia skubiai Jusu patarimu! Katik pastebejau,kad mano dukrytes (11 men.) bamba viduje labai paraudusi,kodel taip yra gal kas zinote? Gal jau pas gydytojus vaziuot.

    marinaaaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gerai praplauk su peroksidu ir patepk su jodu..

    vejune

  2. 1

    as siulyciau ir apsilankyt pas daktarus... sunku isivaizduoti kaip ten tas pasutimas atrodo ir ar tai tikrai pasutimas. siandien pavalyk, uzberk pataisu sporu ar kremuko nuo pasutimo ir stebek. as del bambytes vaje kiek nervu prisigadinau. mano kudikis buvo vienas is tu retu egzemplioriu, kai savaime neuzgyja kanalelis siejantis per bambagysle mama ir kudiki. tai ilgai negijo, kol galu gale daktarai nusprende uzdeginti. ir viduriukas budavo slapiuoja vis. bet tavo jau didele, jei butu buve tas pats, butum anksciau pastebejus.

    lip2kas

  3. 1

    na gal pasutus patepkit kokio gremuko nuo sutimo o jei manot kad nepasutus kreipkites i gyd.

    Anonimas

  4. 1

    pas mano vaika irgi daznai buna paraudusi ( bet paraudimas paraudimui nelygu). Mes su babmba turejom problemu kai virkstele nukrito...as tai sausinu, kad dregna nebutu...

    rakija

  5. 1
  6. 1

    Pabandykit isvalyti su vandenilio peroksidu ir uzdeti kompresiuka suvilgyta ramuneliu nuovire. palaikykit kiek iseis, kiek leisis dukryte, sausai isvalykit, su svelniu vatos tamponeliu, ar ausu krapstuku, kad neliktu dregmes ir segdami sauskelnes palikite bamba neuzdengta (atlenkit krasteli). Jei matysit, kad po nakties nemazeja, pakartojus kompresiuka irgi nemazeja pasirodykit butinai gydytojai.

    Meskeriotoja

  7. 0

    Noreciau autores paklausti, ka daret? Ar praejo? Nes ir mums dabar tas pats atsitiko.

    Anonimas

  8. 0

    nedek jokiu kompresiu jei tik paraudusi tai vadinas pasutusi isvaluk gerai su virintu vandenuku nusausink duok bambytei pakvepuot tik jokiu budu spiritu neplauk pasutusios bambyte vaikui griaus gali nuo pasutimo kremuka panaudot. zinau todel kad med. sesute dirbu

    Anonimas

  9. 0

    Aciu tau anonime,labai issigandau...kai buvo 2 men.jai tai tasemes po ligonines su roto virusu,tai dabar labai bijau.

    marinaaa