Atsakymai

  1. 3

    Šampinjonuose būtina nupjauti sijonėlius. Tą dalis nevalgoma ,kaip ir kazlėkuose nuimamas sijonėlis gaubiantis galvutę bei odelė nuo jos ,Gūdeliuose taip pat nuimamas sijonėlis ir kotelio viršutinis sluoksnis.

    Anonimas

  2. 2

    Aš nuplaunu,nulupu ir sijonėlį ''apkarpau'':))

    vitalijus

  3. 2

    tik nuplaunu :) nubrūžinu su dantų šepetėliu specialiai tam reikalui nusipirktu ;D

    Gretozhkelis

  4. 1

    tik nuplaunu,nieko nelupineju

    ruta26

  5. 1

    Pirma suplaunu, o paskui dar ir nulupu sijoneli ir kepurele.

    Lokagi

  6. 1
  7. 1

    na kai darbavausi valgykloje, tai ten ziurima i svori labai, tai reikedavo tik plauti. bet kai gaminu namie, visuomet-nuplaunu,nulupu,ispjaunu sijoneli ir vel nuplaunu.

    mylime

  8. 1

    Nuplaunu ir ka nereikia nulupu , nupjaunu kad butu svarus grybukus be jokiu nereikalingu dalyku

    Mazute

  9. 1

    sijoneliuose daug vitaminu, ju nereikia nuimti, lupti irgi nereikia, tik nuplauti.

    vinipukas

  10. 1

    Nuplaunu ir nulupu

    Lafe