• 26ats.

    Ar padeda arbatos atsikratyti svorio?

    Kaip manot, ar padeda arbatos atsikratyti svorio? Ta prasme, tos varancios i wc.. ar kam padejo? Turiu 2 dauges, kurios sako arbatos deka ir po 6 nevalgydamos per 6 men numete 27 kg.

    kristaleSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    as ir labai megstu skaniai pavalgyt.. bet negaliu daugiau i save ziuret. reikia kaska daryt, sportuot neprisiruosiu tai teks arbata gert.. ne nesiuliau Deimax jai tu arbatu.. ji valios neturi.. ir manau ce jos reikalas ar mest svori ar ne..

    kristale

  2. 6

    sian maciau parduotuvei toks ruzavas pokas, ten 20 vienetu.. vadinasi gracija zoleliu arbata.. kaina 3lt 99ct ten moteris pilva apsijuosus metru...nateja lyg dar parasyta..

    kristale

  3. 6

    tai vat man ir sake kad pirmas pora savaiciu po 6 pratinosi nevalgyt, paskui tas arbatas pradejo gert.. ir rezultatai tai ziaurus..

    Sake, kad pirmas pora sav sunkiausia paskui pripranti nevalgyt.

    kristale

  4. 5

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi

    Anonimas

  5. 5

    nu as laukiu kol baigsiu maitint.. tai prasides ir mano nevalgymas.. nes vyras maziau uz mane sveria :((( geda

    kristale

  6. 4

    Aš kažkada buvau nusipirkusi tokios varančios arbatos, bet ji buvo sveriama ir pirkau iš arbatinės. Tai labai sisiuką varė... Bet susilaikyti ir nevalgyti po 6 mano galva yra nesąmonė. Jei jūs einat miegoti 12-1 valandą nakties, tai jūs tiek laiko turit būt nevalgiusios? Pavalgykit 7-8 val., ir tada nebeužkandžiaukit. Bet ir tai reikia prisižiūrėti ką valgai... Man tai sunku būtų, aš labai mėgstu pavalgyti, juk tai vienas malonumas.... Jei ir jį atimtų, tai ko dėl ko gyventi?

    Irma

  7. 4

    kristale,ar siūlei savo vyro sesei tu arbatų gerti,ar po šesiu nevalgyti. turėtų padėti,ji dar jauna,o pasiduoda(tarp mūsų mergaičių)

    Deimax

  8. 4

    as geriau arbatas nuo svorio metimo,turejau ir naudos ir bedos:))))nauda ta,kad tankiai vaiksciojau i wc ir gerai jausdavausi,o beda ta,kad beprotiskai po arbatos noredavau valgyti,skrandis issivalo ir daznai jauties alkanas,gal taip ne visom,bet man taip buvo,manau veiksmingiau butu nevalgyt po 18 val.

    staponkute

  9. 4

    po sesiu nevalgymas ir man padejo, o va del arbatu tai nezinau, siulyciau is pradziu tik po sesiu susilaikyt nuo maisto... arbatos vistiek manau, kad nera labai gerai, jei nevalgymas po sesiu nepades tada gal bandyti su arbatom :)

    neringa1981

  10. 3

    as nevalgau nuo 17val.ipratau tai net man patinka,numecaiu per men 3kg,svoris krenta negreitai,nors virsvoris didelis mano,buvau vakar gimtadieni tai aisku valgaiu po 17val.svoris 2kg plius,bet manau kad ryt ar poryt vel turetu atsistatyti,parasysiu

    Aureluze