• 10ats.

    Stomatitas, visam gyvenimui?

    Pries gera savaite sirgom stomatistu, uzsikretem nuo herpes viruso, buvo siaubingai sunku, nes teko ir ligoninej gulet lasino laselines,ir pasake, musu gydytoja, kad juo uzsikretem visam laikui,tai nejau ir vel mes juo sirgsim? Ar jusu vaikuciai sirgo ne viena karta,ir kaip jis jiems pasireiskia antra karta?

    IndruleeeeeVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    rakija,jau parašėte visai į pievas,prie ko čia herpes ir purvini daiktai?Norit pasakyti,kad pati labai jau steriliai gyvenate,o sergantys žmonės laižo batų padus?Pirma pasidomėkite kas tas herpes virusas,stomotito taip pat yra kelios rūšys ir ne nuo purvinų daiktų.

    emiliukas

  2. 1

    Herpes virusas yra visam gyvenimui,deja.Pvz.,kad as ji turiu suzinojau kai teko slaugyti savo mociute,buvo daug bemiegiu naktu,daug streso,laidotuves,o po laidotuviu istino visa lupa,nubere sasais.Gydytoja sake,kad nusilpo imunitetas,del to ir islindo ta bjaurybe:(

    deimile

  3. 1

    buvo pasigavus mergaite,bet labai greit sureagavom,tai nespejo pajusti to baisumo.tik pradeje keltis spuogiukai keli buvo.kadangi buvau nusipirkusi berniukui,kai mazas buvo daktarino,tai uzteko tik pora kartu patepti ir praejo

    nesvarbu

  4. 1

    na , kiek zinau, tikrai ne. Vaikystei esu turejusi. Kai nustoji kist purvinus daiktus i burna tai ir nebuna :) o jei visa gyvenima purvinus daiktus i burna kisi, tai tada visam gyvenimui :)

    rakija

  5. 1

    dukryte sirgo pries metus ir labai tikimes kad daugiau nebesirgsim,taip sakoma kad tai virusas visam gyvenimui gali kartotis lengvesne ar sunkesnia forma,bet lygiai taip pat gali ir nesikartoti.

    barskute

  6. 1

    Beveik kiekvienas žmogus nešiojasi herpes,tikrai nesirgsite dažnai,gal į metus ar du tik kartą,gal išvis nesirgsite;)Pati per gyvenimą esu du kartus sirgusi,

    emiliukas

  7. 1

    mum buvo visa burnytem zaisdelem,ilgai negalejo valgyti,

    Indruleeeee

  8. 1

    Herpes virusas taip visam gyvenimui,atsinaujina pasilpus imunitetui.Herpes virusas-puslelinė,bet nebūtinai lūpų,gali atsirasti ir kitose vietose.

    emiliukas

  9. 1

    ar cia tai kai liezuviukas ir burnyte buna isberta ir vaikui skauda kai valgo?nes jei taip, tai mano puskes dukryte sirgo jau kokius 4kartus.

    mylime

  10. 0

    As sirgau sia liga labai sunkiai...bet aciu Dievui jau geri 5 metai,kai nesergu,liga si gana skausminga suaugusiam,tai ka jau sneketi apie vaikucius.

    marinaaa