Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    O man atrodo kad labai neatsakinga nenaudoti apsaugu. Pas mus visur apsaugos sudeliotos, ir ant komodu, duru kad nevarstytu, taip pat saldiklis ir orkaite. Pirkau Cipolino parduotuveje, akropolyje. Jos nebrangios, uz komodos apsaugeles mokejom tik 12 lt, Canpol babies firmos. As geriau pasitikesiu apsaugomis ir isvengsiu nelaimiu, nei vaikui tukstanti kartu aiskisi, rodysi, bet nebusi simta procentu tikra

    kvapni_feja

  3. 2

    Reikalingos ir man tokios apsaugos, labai jau mėgsta komodą knisti:(( buvo susižeidęs su komoda, tai reikės lėkti pirk apsaugų:))

    iinnggaa

  4. 1

    musu komodos stalciu rankeneles yra tokios kiauri ziedai, tad per juos esu perverusi bambuko pagaliuka. Sunus priena prie stalciu, patrauko ir pamates kad nei vieno stalciaus neatidarys nueina

    Sarunas

  5. 1

    Grirute,vaikas lenda ten kur jam negalima,tai naturalu,tai kodel neleidus salia besedint ji priziurint,jog jis apziuretu visa tai ir jam atsibos,o beto namus reik susitvarkyt taip,jog nelaimiu ivairiu nenutiktu.

    Bosiene

  6. 1

    kolkas augam be apsaugu

    sandi

  7. 1

    niekur nedejau jokiu apsaugu,gumu ir pan.visur budavau su vaiku,leisdavau jam listi i stalcius,spinteles,viska imti,versti,paskui drauge tvarkyti.uztat labai greit nebedomino stalciu turinys nes jau viskas buvo zinoma vaikui ir susirasdavo kitos veiklos:)

    sandritute

  8. 1

    Ruta,visu situaciju nenumatysi,kol nesusiduri realybej.

    grirute

  9. 1

    na mes uzaugom be apsaugeliu,bet buvo dienu tikrai kad reikejo. apsaugos nepamaisytu!

    domisi

  10. 1

    Grirute,o neina taip susitvarkyti namu,kad neistiktu kazkokia tragedija

    ruta26