Atsakymai

  1. 3

    na ne iš darbovietes,o iš bendradarbiu taip gavau.

    Deimax

  2. 2

    absoliucia nieko negavau net ir pasveikinimo ar sms nesulaukiau is virsininkes....o po puses metu buvo klausimas tai ka ten turi pagimdziusi???net to dalyko nezino tai kur jau apie dovanas kalbeti ir lankyma :((( aisku labai pikta del to bet jei jau su tokiais susiduri zmonemis tenka susitaikyti nors ir nenoriai...deja..

    Pearl

  3. 2

    Buvo atėjusios bendradarbės aplankyti,tai atsinešė šampano,įteikė gėlių ir vokelį;-)

    debesėlis

  4. 2

    musu darboviete visada vaikucio gimimo proga skiria pinigeliu (apie 1700 Lt), o is kai kuriu bendradarbiu, su kuriomis geriau sutariu gavau ceki, geliu, sauskelniu :)

    Ausrute

  5. 2

    mano darbuotojos atnese pampersu ir dregnu serveteliu,pries tai pasitarusios su mano mama,nes norejo pirke adijalus ir patalyne,tai mama pasake,kad mes turim

    Aureluze

  6. 2

    Taip, esam gave. Vyras is darbo parsinese geliu puokste ir kupona i vaiku parduotuve. O as is savo darbo gavau vokeli su pinigeliais ir daug atviruku nuo visu kolegu. Man bent jau buvo labai malonu, kad nepamirso manes ir domejosi, kas mano gyvenime vyksta, nors uzsuku i darba retokai.

    Agne

  7. 1

    kai isejau motinystes atostogu darbas graziai islidejo...padovanojo dideli zaisla rubeliu seilinuku ranksuosti vaikui...atviruka su palinkejimais ir pinigeli laimiai...

    zankesss

  8. 1

    oi,lanke,lanke...gaminau,vaisinau...rinkau sauskelnes,pradzioj per mazus drabuzelius gaudavau,bet pradejau akcentuoti,kad manoji didesne uz statistini naujagimi,tai gaudavau tokiu,kuriais dabar rengiu ir dziaugiuosi.
    Bet mamytes,neismeskite kvitu, o sveciai irgi nepasikuklinkite ir atneskite su visais kvitais ir parduotuves jums pakeis i didesnius.

    gintarep

  9. 1

    Kai buvau nuėjusi rašyti prašymo atostogų, tai darbuotojai įteikė žaislą. O ateidami jau aplankyti, gavau čekį, kurio dar neišnaudojau. Vis laukiu nuolaidų:)))

    elegancija

  10. 1

    Is bendradarbiu gavau tai,ko man truko :),viena bendradarbe tiesiai pasake,sakyk ko truksta :).Maniau kai ka nusipirksiu veliau,kai mazylis gims,nors jau buvau daug ka anksciau susipirkusi.Tai visokiu drabuzeliu,zaisliuku,maudynem rinkinuku,serveteliu,kremuku,albumu kudikiui,sterilizatoriu,lekstuciu,sauksteliu,puodeliu jau paaugusiam vaikuciui,aliejukai man paciai i vonia...O didziausias siurprizas,na toks malonus,netiketas buvo,kai visi bendradarbiai jau isleisdami susirinko ir iteike atvirutes,linkejimu prisake siltu,susigraudinau kazkaip ir...pastate salia manes padaryta is kartono nedidele lovyte! :)Ir lauke kokia bus mano reakcija.Hm,sau mastau,kas cia per juokelis ar kaip ji pavadinti :) ir ka man daryti su ja,pasiimti ar palikti jums?:).As pasimeciau.Tada visi pradejo juoktis ir iteike dovanu ceki tikrai lovytei! O geras! Na isleistuves buvo laaabai siltos.

    geguziukas