• 40ats.

    Ar skaitote tualete knygas, zurnalus. O gal nuejusi i svetima tualeta ten randate skaitymui pridetos literaturos. Ka apie tai manote?

    Nuvaziavusi pas teta, jos tualete visada randu pridetu knygu. Dede kai nueina i tualeta tai neiseina be geros valandos kol kokia skilti perskaito. Man tai juokinga kad tik zmogus tualete sededamas gali pabuti vienas su knyga.

    SarunasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Pati tualete nei knygu nei zurnalu neskaitau, nes neturiu tam laiko. Bet pazystu kelis asmenis kurie eidami i tualeta visada nesasi zurnala, kad turetu ten sededami ka veikti

    ginnta

  2. 4

    pas mus nera tokio iprocio kad kazka skaityti sedint tualete

    Tanniuke

  3. 4

    Neturiu tokio įpročio skaityti tualete žurnalų:)O kas pas kitus tualete man irgi neįdomu,kaip kam patogiau taip ir daro:))

    vitalijus

  4. 4

    Na mūsų šeimoje kažkaip tokios mados nėra ,kad kuom papildomu užsiimt prie gamtinių reikalikų.
    Bet pažystu ne vieną žmogų ,kam būdinga iš tiesų vartyt laikraščius,žurnalus .Yra net tokks ,kad eidamas į "vienutę" ,ten užsibūna gan ilgai ,mat žaidžia mini kompiuterikų žaidimus, kuriuos nešasi visada drauge :).
    Dar daug kieno pastebėjau vaikučiai ant puodukų "tupi" ir niekur neskuba žaizdami aplink apsikrove žaislų.
    Aš to netoleruoju.
    Viskam turi būt sava vieta ,tikslas ir ribos.

    Anonimas

  5. 4

    Niekad nesupratau ir turbut jau nesuprasiu tokio dalyko, kaip zurnalu ar kt. skaitymas sedint ant tualeto :)))

    Yuki

  6. 4

    jei tuo metu skaitau knyga tikrai nenutraukiu skaitymo jei reikia i tualeta. iskarto nesuosi knyga. bet specialiai nelaikau knygos ar zurnalo tualete.

    wiktoriuke

  7. 3

    Pas mus namie nera tualete nei knygu,nei zurnalu kazkaip neturim nei vienas tokios mados skaityti tualete,nors vyro tevas megsta skaityti tualete ir visada pas juos namuose galima rasti ten knyga,o siaip mano nuomone zmogus taupo savo laika:)

    Bosiene

  8. 3

    man nesuprantamas pomėgis, lyg šiol negaliu patikėti, kad ten žmonės skaito, gal vyrukai ten kazka kita daro :))) , tik apsimeta , kad skaito. Nepatogu man ten butu skaityti , ant kedes patogiau ir kvapas geresnis. Bet esu pas kitus pastebejus numestu zurnalu.

    vinipukas

  9. 3

    Skaitau kitu komentarus ir stebiuosi... Ypac tais komentarais, kad vyrai uzsidaro tualete su kompiuteriu ar telefonu maziausiai pusvalandziui, ir, kaip man pasirode, jus i tai nelabai kreipiate demesio, ziurite i tai, kaip i normalu dalyka. Manau, suprantate apie ka kalbu... :) Ir siaip, ant tualeto sedeti tera viena paskirtis, t.y. gamtiniai reikalai. Tai tikrai nera tinkama vieta skaitymui, ar naudojimusi kompiuteriu. Manau, tai yra ne normalus dalykas, o tiesiog labai nekoks iprotis...

    Yuki

  10. 3

    Nei nesu, nei skaitau ten. As nemegeja tualete ilgai uzsitupeti.

    Imbiere