• 14ats.

    Karstas vynas. Kaip darote karsta vyna namuose?

    Niekada nebandziau daryti karsto vyno namuose. Gal esate bandziusi? Koki vyna pirkote ir kaip viska darete? Aciu :)

    lip2kasReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As dazniausiai kaitinu vadinama kaledini vyna,tiesiog ipilu i puoda ir pakaitinu,bet neuzvirinu.Dar galima vyno prieskoniu idet,bet pati neesu bandzius.

    Bosiene

  2. 2

    as tai ir tik pakaitinindavau ,o vyna renkates koki labiau megstate.as tai naudoju raudona vyna ir saldu ,nes rugsciu vynu nemegstu .drauge tai naudoja ir prieskonius vynui ir kartais deda vanilino lazdele ,bet man skaniausia naturalus be jokiu prieskoniu

    lina38

  3. 2

    as isipelu i taure pakaitinu milrobangiai iki kol garuoja td pora gvaizdikeliu i apelsimo griezinuka oj skanu per siaudeli

    jasulaitiene

  4. 2

    paprasciausiai pakaitinti raudona vyna, man asmeniskai skaniausi tai saldesni, ir jei patinka be kaitinant ydeti karstam vynui skirtu prieskoniu..

    Lulu

  5. 2

    mes tai su drauge darem,nepamenu koks pavadinimas buvo,bet raudonas.pakaitiom puode ir tiek :)

    viktorijaz

  6. 1

    buna pirkti specialiu prieskoniu vynui,mane drauge irgi yra pavaisinusi labai skaniu karstu vynu,jautesi cinamonas,gvazdikeliai,dar kazkas..

    sandritute

  7. 1

    Pakaitinu raudona vyna,pridedu prieskoniu.

    grirute

  8. 1

    Dariausi iš kalėdinio vyno: užkaitinu, įmetu cinamono, gvazdikėlių ir palieku kelioms minutėms pritraukti. Dabar parduotuvėje mačiau pirkti speceliai karštui vynui prieskonių.

    iinnggaa

  9. 1

    Perku kaledini vyna ,,Gliukveina''. Sildau puode ant ugnies, tik jokiu budu neuzverdu. I puodeli dar citrinos ar apelsino griezineli isidedu.

    Imbiere

  10. 1

    Yra Kalėdinis ar kažkoks,specialiai šiltam vynui ir būna su priedais pirkti.Žinau kad tikrai jis nebrangus.

    aidaS