• 16ats.

    kaip pripratinti vaika eiti miegoti vienodu laiku?

    sveikos mamyes,kaip pripratinti mazyli eiti miegoti vienodu laiku?mano mazylis visiskai manes neklauso jam yra metukai,pietu nemiega tada kada guldau,nakties miego eina tada kada nori nes jai ji paguldau tokiu laiku kokiu noriu kad jis eitu kas vakara miegoti jis rekia na kitaip pasakius rodo oziuks,ka galite ptarti?

    zaikiuks1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    as visada panašiu laiku migdau vaiką ,paduodu arbatos arba pienuko ir jei išgėręs neužmiega tai pasupu kelias minutes ir užmiega.

    laimike

  2. 1

    asisarvuok kantrybe ir toliau guldyk tuo paciu metu,o jei bando kibinti tave tai nekreip demesio

    sandi

  3. 1

    bosiene teisi,jis man tik pradeda verkti as ji iskart ant ranku ir nesioju kad nusiramintu:)

    zaikiuks

  4. 1

    apsisarvuok kantrybe. nunesk paguldyk i lovyte, paglostyk, sakyk, kad laikas eit miegelio ir palik. verkia tegu paverkia. aisku skauda sirdi, kai girdi kad verkia, bet jei jau nuspresi ivest rezima, tai jokiu nuolaidu. jei islips ir ateis, vel paguldyk. pradzioj bus sunku, bet kai vaikutis pamatys kad kitaip nebus, nebesipriesins. o po kiek laiko pats, tam tikru metu kai vedi guldyt, jau miegelio nores, nes taip iprates bus.

    lip2kas

  5. 1

    Dienos metu ir nakciai reikia guldyti tuo paciu metu,juk tu geriau pazisti savo vaikeli,kada jis nori miego.Vakariniam miegeliui turekit kazkoki rituala,musu ritualas tai toks,prausiu po dusu,apsirengiam pizama,kas yra butina,kad vaikas suprastu,kad va jau naktis ir rengiames naktini ruba,paniuniuoti lopsine ar ant ranku pasupuoti,negali blaskyti vaiko demesio ijungtas tv ar koks kitas prietaisas,siaip turetu but tamsu

    ruta26

  6. 1

    Ignoruoti vaiko ozius ir tiek,nes turbut pradeda verkt,o tu ji tada pasiemi is lovytes ir t.t.

    Bosiene

  7. 1

    labai aciu visoms mamtems uz atsakymus;)

    zaikiuks

  8. 1

    visiskai paprastai,jau anksciau reikejo pradet guldyt tuo paciu laiku,bet niekada nevelu.Guldyk mazyli pietu vienodu metu ir vakare.Mn geriausia kai mano mazius miega nuo 12.30 iki 15val ir vakare 19.30val vel i sapnu karalyste,bet mes gal nuo 6-7men turime toki rezima ir neturime jokiu probleme.Tad teks ir jum apsisarvuot kantrybe,ir mano manymu jokiu salia gulinejimu kol uzmigs vaikas,nes paskui islys antra problema vaikas vienas nebemiegos.Tai geriausia iskart pratint viena jau ne maziukas yra.Tik nenusileisk nes viena kart leisi antra karta tai teks ir vel viska is pradzios pradet.Sekmes ir kantrybes

    Anonimas

  9. 1

    Reikia poasisemti kantrybes, atsigulti visad tokiu pat laiku, paglostyt galvyte, padainuoti ir su laiku mazylis tikrai pripras. Maniskis dabar paguldytas jei jam nedainuoju, paguli paguli ir pats pradeda sau niuniuot arba garsu savo kalbva dainuot. Taip juokingai atrodo:)

    renaciuks

  10. 1

    jei vaikas nepavargsta,jis ir nenori miego...reikia,kad jis uzsiimtu kazkuo,zaislu,kitaip sakant issegtu baterija:)) saviske anksciau guldydavau kokia puse 10, bet db eina, kai jau nori,kai matau,kad akytes trina,kai pavargsta,,,juk paciai sunku uzmigt,jei miego dar nenori..o pietu mazdaug guldau po 5valandu budravimo,jei pabudo 9val,paguldau kokia 3val,jei esame sveciuose,tiesiog atsigulu salia,ir ji uzmiega..ji jau jaucia,kada pavargsta,visiem rodo ate,ir eina miegot,nes pati jau nori.:)

    bantukas