• 6ats.

    Ar yra mamyciu, kurios nusprende testi ar pradeti kazkokius mokslus virs 30 m.?

    ..,po pertraukos, del seimos, finansu ar kitu dalyku. Kaip sekasi (-sekesi) vel isitraukti i mokslu rutina? Ar nesijaute "amziaus komplekso"? t.y., kad jau isties per velu?

    geguziukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na manau 30 metu tikrai nera per velai...jei zmogus jaucia butinybe mokytis toliau tai sveikintina..o per velu manau butu pensijoje:)kai is to jokios naudos:)

    saulyte6

  2. 3

    Aš mokslus pradėjau 25 metų, truko 4 metus studijos, bet tuo metu buvo nedidelė dukra ir dar dirbau, darbas buvo naktinis. Mokiausi neakivaizdiniu, į paskaitas ateidavau retai, mokiausi praktiškai savarankiškai, tik atsišviesdavau medžiagą iš grupiokių. Dėl metų komplekso visiškai nebuvo, nes grupėje buvo ir penkiasdešimtmečių, mes dvi merginos buvom jauniausios, o kitos buvo virš 30 ir daugiau.... taip kad metai mokslams ne riba.

    iinnggaa

  3. 3

    As rpadejau ne 30, bet bnaigiau jau kai buvo 31. Puse grupes net nezinojo kiek man metu, nes atrodau labai jaunai. Bet vis tik kompleksu netureciau, ypac kai mokeisi neakiv., nes dauguma suaugujuse ten mokosi. Nors dabar prasidejo mada (bent jau pas mus taip buvo) kad iskart po mokyklos stoja i neak. ir niekur nedirba.

    Katia

  4. 2

    mokytis niekad neper velu! saunuoles mamytes!

    Adri

  5. 2

    as 31 istojau i logistikos vadyba neakivaizdziai, mokiausi 4 metus, sekesi puikiai, nejauciau jokio komplekso. Beje turbut puse grupes buvo mano amziaus ar net vyresniu. mokyciaus dar ka nors jei tam butu reikme:)

    renaciuks

  6. 1

    Mokytis niekada nevelu! O ypac jei yra noras ir atsirado galimybes - tik pirmyn ;)

    lip2kas