• 7ats.

    Kaip elgtumėtės, jei jūsų vaikas būtų sužalotas lopšelyje?

    Ačiū, vinipuk..., supratusiai mano ankstesnius klausimus apie vaiko saugumą lopšelyje. Aš gi ne nusimest atsakomybę nuo savęs, kaip motinos, norėjau už vaiko nagų nekarpymą, bet tikėjausi protingos nuomonės apie tėvų reakciją, kai jų vaikas sužalotas lopšelyje tik todėl, kad kito vaiko neadekvačiai jo amžiui per ilgi nagai. Tai ar aš, kaip vieno iš vaikų motina, turiu kitų vaikų nagus patikrinti, ar auklėtojai tai paprasčiau padaryti, jei tėvai nepastebėjo ir neįvertino, nors jų grupėj ir 15...Beje, vaiko mama net negalėtų kitų vaikų nagų tikrinti, tam yra seselė, auklėtoja

    labirintaLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    O kaip galima butu elgtis? Pakalbeciau su aukletoja,juk ne aukletoja ji suzalojo...vaikai yra vaikai,visko pasitaiko darzelyje. As pati esu aukletoja ir man buvo,kad vaikai lauke lakstydami uzsigauna,vienas vaikas ziauriai kakta prasiskele,teko siuti. Labai pergyvenau del to vaiko. Aukletojai nervai taip pat buna itempti.

    marinaaa

  2. 2

    Pirmoj eilėj,tai pasikalbėčiau su auklėtoja,o jei tai pasikartotų ir vėl,tada jau lauktų rimtas pokalbis su darželio direktore.

    vitalijus

  3. 2

    Nesupyk, labirinte, bet kiek supratau idreske tik viena karta. Gal to vaikucio, kuris idreske nagai ir buvo nukirpti, tik gal buvo astrus. Ar jau cia ne pirmas kartas, kaip vaikas grizta apdraskytas? Jei ne pirmas kartas - organizuok susirinkima, jei pirmas - tikrai perdeti. Visa laika "sitnamio salygom" neisauginsi. Kas bus kai vaikas, prades eit i mokykla. Suprantu, kad savo vaikeliu rupiniesi, bet arba tu cia ne viska aiskiai papasakojai(gal anksciau kokie ivykiai pasitaike), arba esi perdetai susirupinus.

    lip2kas

  4. 2

    Pasikalbekit su aukletoja,kad pakviestu mama to vaiko ir su mama tada snekekit,kad kirptu savo vaikui nagus.

    Jolka123

  5. 1

    Jei eina tema,kaip supratau,uzsitesusi..,apie per ilgus kazkurio vaikucio nagus lopselyje,del kurio nukentetu mano vaikas,tiesiog iskart pasikalbeciau su auklyte,ne priekaistaudama,kodel nepamate ilgus nagucius,ar kodel nenukirpo,bet tam,kad ji pasikalbetu apie tai su vaikucio mama.Manau,tai yra noormalu tiesiogiai spresti problema.Jei aukletoja visgi nesiryztu kalbeti su mama,neaisku kuo motyvuodama,pati susipazinciau su to vaikucio mama ir ramiai,bet konkreciai pasikalbeciau su ja.Ir tiek.

    geguziukas

  6. 1

    as siuliau taktiskiausia butu jei susauktu susirinkima ir butu uzsiminta ta tema. aisku geri ir mamu patarimai kad pakviestu ta mama ir pasiskenetum.
    o dabar atsakysiu i tavo klausima. labai priklauso mano elgesys nuo vaiko suzalojimo ir kaip tai atsitiko. buvo gryzes mazius su didziausiu guzu kaktoje ir aukletoja sake kad uzsigavo bezaisdamas. ir net parode kaip. tai kuo puikiausiai zinau kad mano mazius tikrai taip galejo padaryti.

    wiktoriuke

  7. 1

    Aukletojai pasakykit,kad su ta mama pasneket norit del naguciu...ir baigsis visos problemos,nebent jei aukletoja nesureaguos i Jusu prasyma.

    marinaaa