• 8ats.

    pasto islaidos. kiek kainuoja siuntimas? Ir kaip reiketu supakuoti siuntini?

    ne karto nesu siuntusi i kita miesta siuntinio ir norejau suzinoti, kiek kainuoja siuntimas, gal kas zinot, kaip ten apmoket kilogramais ar kaip skaiciuojasi? ir jei noriu siust paltuka, tai kur man ji supakuot, i deze kokia ar paste reikia specialiai pirkt koki maisa?

    alisijaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na cia priklauso kainyte nuo siuntinuko svorio,ir ar jis registruotu pastu siunciamas

    nade

  2. 2

    Siunciau vezima,tai supakavau i dideli tvirta maisa...daug lipnios juosteles sukau. O kaina tai priklauso nuo svorio ir aukscio.

    marinaaa

  3. 2

    http://mamanija.lt/klausimai/33271/per-kur-pigiausia-siusti-siuntini-is-vieno-lietuvos-miesto-i-kita-per-lt-pasta-ar-per-stoties-siuntas-gal-dar-koks-siuntimo-budas-yra

    http://mamanija.lt/klausimai/34432/siuntinio-kaina-nuo-ko-priklauso-siunciant-registruotu-pastu-tik-nuo-svorio
    ci dar aprasymu su kainom yra.

    o as atradau siuntima su tom"dezem", zymai pigiau, nes neskaiciuoja svorio :) www.siuntos24.lt

    Adri

  4. 2

    taip kainos priklauso nuo svorio ,supakuot galit i koki popieriu jai turit ,i maisiuka netinka ,galit deze paprasyt parduotuveje duoda isidesit ,lipne juosta uzklijuosit,apacioj desiniame sone parasysit adresa kam siunciat ,virsuj kairej pusej virsuje daugiau i sona parasykit savo adresa siuntejo jai kas nutiks jums kad butu kaip grazint,siuntinio kainos iki 500gramu registruotas =4.25lt,virs 500g iki -1000g=6.25,toliau dar brangiau ,neregistruotas 2litai pigiau nes uz registruota moki 2lt prieda bet toks patikimas ,jai digs ieskos jo,o jai bus neregistruotas niekas neieskos jai pastininkai pradangins,siunciu daznai zinau jau viska:)

    Anonimas

  5. 1

    Siuntinio kaina priklauso nuo svorio. O paste galima isigyti ivairiausiu siuntiniams siusti voku.

    Imbiere

  6. 1

    Siuntini reikia deti i spec.vokus ar dezes parduodamus paste.O kaina jau priklauso nuo to,kiek sveria siuntinukas.

    Amorsita

  7. 0

    Pabandykit siųsti per ParcelABC, kainos geros ir kokybė pasiteisina. Pati jau ilgą laiką naudoju šios įmonės paslaugas ir nenuvilia. O dėl pakavimo visada galit pasikonsultuoti ParcelABC puslapyje, jums atsakys į visus klausimus.

    Anonimas

  8. 0

    Labas. Visa informacija LP puslapyje yra, bet aš dar naudojuosi https://www.siuskpigiau.lt/siuntu-pristatymas-i/siuntos-lietuvoje Čia gali pasižiūrėti kainas pagal siuntos svorį ir didį, tai labai patogu, jei siunta didesnė. Šiaip, priklausomai nuo siuntinio dydžio arba į tam skirtą voką, arba dėžutę siunčiamas daiktas. Jei dūžtantis daiktas, tai būtinai supakuot atidžiau, nes jau yra buvę, kad draugė stiklų krūvą gavo :)

    mazyte99