• 16ats.

    Ką reiškia vaikiuko cypavimas?

    vakar suejo 4men., tai vakare vaikas surenge koncerta: neverke, nesijuoke, o cypavo kokia puse val. ir labai garsiai, kas tai yra dziaugsmas ar nepasitenkinimas?

    AureluzeGarsai ir žodžiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mano maziukas ir cypauja ir labai garsiai, buna vezu ji vezime laisves alejoj tai kaip uzcyps kaip mergaite.. visi zmones juokiasi :)

    kristale

  2. 4

    Manajai irgi 4 men. ji jau senai cypauja, jai labai patinka :) ispat pradziu gu mokejo pasakyti o paskui cypauti...manau kad vaikam ptinka biskiuka parekauti :D

    sarbal

  3. 4

    Bent jau maniskis cypauja tik is dziaugsmo. Jei buna nepatenkintas tai zirzia.
    Tokio amziaus vaikuciai jau bando ciausketi. Gal Tavo vaikas tiesiog atrado nauja garsa ir jam buvo labai idomu, kad gali ji pats skleisti...

    Ausra

  4. 3

    Manasis tai pat cypimo meistras,tiesa dabar jau mažiau cypauja;-)Mūsų draugai buvo praminė mažių ''sirena'',nes jau labai skardus cypimas buvo;-)

    debesėlis

  5. 3

    siandien jau ir brolis cypavo,koncertas choru,vaizdelis puikus,pasaka auginti du ,nes niekad gyvenime namatyciau tokiu vaizdeliu,kalbasi savo kalba abu ,kaip paguldau ant pilvuko vienas priesais kita,o svarbiausiai tai is kart pamate vienas kitas juokias

    Aureluze

  6. 3

    vaikutis atrado nauja garsa :)maniskei 9men ir vis dar cypauja.o tada smarkiai juokias :)

    redusis

  7. 3

    mano sunelis irgi cypavo:)))) buvo toks periodas, kaip istysai cypavo:)))) atrado nauja garsa ir istysai cypdavo ir is pasitenkindavo visda su dizaugsmu ir sypsena cypdavo:)))))
    manau visi vaikuciai atranda toki nauja garsa:))))))
    ir del to paskui tik pasitaikius progai ji leidzia:))))

    ievutek

  8. 3

    maniskis irgi cypauja is malonumo, o jei dar as padedu, tai jau sustoti nebegali:)

    erika1984

  9. 2

    Manau, tas cypavimas yra dziaugsmas savo sukeltu garsu. Musiskis irgi gal nuo 4 men daznai cypaudavo ir rekaudavo kuo garsiau, net laiptinej skambedavo. Veliau tai praeina, bet ir dabar dar retkarciais uzeina vaikui, tai kai pradeda cypti arba zviegti, o paskui juokiasi nuo dusios.

    Agne

  10. 2

    mes irgi cypliuke auginam :) cypauja kai buna geros nuotaikos, energinga :) niekada necypauja kai buna liudna ir tokiu balsu, kad jau manau kada kaimynai ateis :) buna cypianciu dienu, buna su pertraukelemis :)

    Ausrute