• 12ats.

    ruosiant antibiotiku suspensija,parasyta,kad pilti vandens iki ant buteliuko raudonos linijos,ipyliau,bet sisimaise tik puse milteliu.ar galiu dapilti daugiau vandens,kad jau visi milteliai susimaisytu?nesuprantu,kaip galima su tokiu mazu kiekiu vandens normaliai sumaisyti?

    axomVaistai vaikams ir kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Reikėjo ilgiau ir stipriau suplakti.Vandens daugiau negalima pilti,reikia viską daryti pagal instrukciją,nes priešingu atveju vaistai neturės tokio poveikio ir gydymas gali užtrukti ilgiau.

    vitalijus

  2. 2

    oi ir as prisikankinau su tokiais antibiotikais.Tik as paskambinau i euro vaistine,pasitikslint.Man paaiskino,kad is pradziu ipilt truputeli vandens paplakt poto supilt likusi vandeni ir vel gerai isplakt.Papildomai vandens nereikejo.

    grirute

  3. 2

    na pas mus buna dezuteje idetas matuoklis..ir parasyta kiek pilti vandens,mums viskas susimaiso gerai..o vandens manau dapilti galite,bet jei rekomenduojama pilti kiek reikia,tai galit e dapildama sugadinti antibijotikus

    nade

  4. 2

    Manau kad negalima dapilti vandens,nes poveikis bus nebe tas,bandykit su kokiu sauksteliu pamaisyti

    ruta26

  5. 1

    turi gautis pacios suspensijos iki tos zymos, tad vandens dapilti galima,man gydytoja sake, kad is pradziu truputi ipilti,paplakti, ir dapilti ,kiek truksta.

    bantukas

  6. 1

    oztenka kiek ipyliai reikia gerai iskratyt

    irma89

  7. 1

    saviskiui ir as esu davusi tokio pobudzio antibiotikus, bet taisydavau taip kai reikedavo, nenukrypdavau nuo normos, nes kazin koks tada poveikis gali bebuti...

    romantike

  8. 1

    manau negalima dapilti,reik galbut ilgiau maisyti

    Nojukas

  9. 1

    gerai isplakite buteliuka ipylusi vandenuko,jei isplakus antibiotiku per mazai ipilkite dar vandenuko.

    barskute

  10. 1

    aisku kad reikia, mums vaistinej taip ir patare kai ipili ir ismaisai paziurek ar vanduo yra ties tupo bruksniu jei zemiau ppripilk dar vandens.

    wiktoriuke