• 26ats.

    Darbo vakarelis. Deja si ryta ant vyro svarko po darbo vakarelio aptikau skaistalu ar krempudros bei lupdazio zymes:(

    pasitikiu vyru visada eina i darbo vakarelius,bet sy ryta labai nemaloniai buvau nustebinta,nmalonu ir pikta,nesibariau ramiai paklausiau kas cia per terliones,vyras nesigincijo,nepasimete atseit belekas galejo istepti,kadangi soko visi ir ratuku. Nzn kair galvoti,namo gryzo laiku aisku isgeres,daugiau jokiu blogybiu nera,bet vistiek taip negera blemba bent isvalyti galejo,bet sakokam jam valyti jei nieko nesliapia...

    barskuteŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    na gal ir nieko nebuvo su kita moterim ,bet vakareliai yra vakareliai visko buna ir nutika

    Anonimas

  2. 5

    man tai butu nemalonu pamatyti toki "radini"...o dar zinant kad alkoholis atpalaiduoja prota...

    sandritute

  3. 5

    As asmeniskai tikrai nebuciau patenkinta tokiais radiniais kad ir kaip pasitikiu savo vyru..

    Eglone

  4. 4

    Oi kokia nefaina situacija. As labai supykciau, isizeisciau, galva paciu blogiausiu minciu pilna butu.. As galvociau pati blogiausia, nes juk alkoholis daro savo.

    Imbiere

  5. 4

    man ir butu nemalonu, o ir supykciau labai. Cia tas , kad soko rateliu tai galvyras neieskantis kiseneje zodzio tai ir pasake atip.. na manau mes nezinom aks tiksliai buvo, bet as nuo tokio yvykio vyra imciau tikrinti. Jei neiko nerasciau, gyvenciau sau ramiai toliau, bet mane sis yvykis paveiktu neigiamai.

    Adri

  6. 4

    Nesvarbu, kad su kolektyvu baliavojo, labai daug būna tarnybinių romanų ir pati per darbo balius esu tiek prisižiūrėjus, kad ir nepasitikiu vyrą išleisti su darbo baliumi. Turėjo labai glaustytis ta "kaltininkė", kad ta pūdra į rūbus įsigertų. Aš irgi labai susinervinčiau radusi tokius "įkalčius".

    iinnggaa

  7. 4

    Na man taipat nepatiktu jei rasciau pas vyra,o ka gali zinoti,kaip ten buvo...ir sokant rateliu tikrai neisteplios svarko...o tik susiglaudus,aisku gal nieko tokio ir nebuvo,juolabiau,kad tavo vyras nepasimete,sekmes ir nesigadink sau nervu pries sventes:}

    viilmmaa

  8. 4

    na, radus ant savo vyro švarko tokias terliones taip pat nesmagiai jausčiausi... gal šoko lėtą šokį susiglaudę, bet jei jau ten tos terlionės yra, vadinasi moteris buvo prisiglaudusi. Juk šiaip sau netrins veido pasiėmus jo švarko skverną :)) arba gal atsisveikindami tiesiog apsikabino, juk alkoholis atlapoja širdis, visi tampa geriausiais draugais :)) Mes tik paspelioti galim kaip ten viskas vyko tyčia ar netyčia .. bet negadink sau nervų, vyrui taip pat ;)

    lydekaite

  9. 3

    Gal nieko blogo ir neįvyko,gal tikrai perdedi...Jeigu kas ir buvo,tai arba išlys vėliau arba neišlys(jeigu tikrai nieko nebuvo).Laikas parodys...

    vitalijus

  10. 3

    nemaloni situacija,bet tikrai manau,jai vyras neistikimas,tai slepe visus savo pedsakus. As manau soko koki leta soki,nes vis delto ir lupdazo pedsako yra...bet as labai nepykciau ant vyro,bet pagrasinciau,kad daugiau neleisiu.

    Juljana