• 8ats.

    Jei Jūsų kūdikiui pasireiškė alergija bulvei: sužinojote po alergenų tyrimo ar pastebėjote kitus požymius (bėrimas, niežulys ar pan.)?

    arba sutapimas arba kudikis alergiskas bulvei - sergam atopiniu dermatitu, dvi dienas bandem valgyt po truputi bulves tyreles, dermatitas stipriai suintensyvejo: atsivere zaizdeles, prasidejo slapiavimas, padidejo niezulys. neskubu labai kaltinti bulves, nes gal tiesiog sutapimas ir suintensyvejimas prasidejo del nebenaudojamo elidel kremo (nors jau nebepadejo visai net nauju zidiniu sustabdyt), gal per kaledas sveciuose kontaktavo su kazkokiu alergenu, o gal tiesiog atejo pablogejimo banga..
    gal kazkam buvo alergija bulvei - kaip pasireiske, ar sužinojot tik po alergenu paletes tyrimo?

    AnonimasAlergijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    čia jau būtų labai retas atvejis,sakyčiau gal tik sutapo,bulvė vienintelė daržovė nesukelianti alergijos,nebent joje daug nitratų.

    emiliukas

  2. 1

    pasirodo bulvems alergisku vaiku daugeja sparciai, ir ne tik serganciu atopiniu dermatitu. pirmakart pastebejus alergine reakcija, gydytojai pataria po pertraukos vel pabandyti duoti bulve, para ismirkyta saltame vandenyje ir tik tada virta.

    Anonimas

  3. 1

    mes sergal atopiniu dermatitu ir manau esam tikrai alergiski bulvei mums jau bus tuoj 6 men.Kaip pabandziau maziukui duoti bulve jis pradejo viduriuoti gleivemis,o del berimu pasakyti negaliu nes mums tai jie pastipreja tai sumazeja nesuprasi nuo ko.

    Anonimas

  4. 1

    nepykit, mamos, bet ne to klausiu i ka jus cia atsakinejat................

    Anonimas

  5. 1

    mer ir sirgom ...buvom alergiskos morkytei ir baltymams

    Simutia

  6. 1

    Siulyciau atsisakyt kuri laika bulves ir pastebet kudikelio savijauta.Mano dukryte nera labai alergiska maistui,bet truputeli alergizavo morka.Tai budavo zandukai raudoni.O jei kontaktavo su sveciais,tai galetu ir ne maistas alergizuot,pries menesi dukrytei buvo isbertas kunelis,tai gydytoja sake,kad alergija virusui.

    grirute

  7. 0

    Tik suvalgius bulvę puola dermatitas. Ir net per pienuką reaguoja taip pat jei aš suvalgau

    Anonimas

  8. 0

    Del bulves net neitariau, bet padarem durio testa ir paaiskejo, kad esam alergiski bulvei, nors jas valgem tik is kaimo, pirktiniu nebandem..

    Anonimas