• 13ats.

    Macius nusikaltima, vos ne zmogzudyste ar greit pasimirso ta itampa, kurios matet?

    Na gal ir klausimas nevykes, bet sia savaite nekaip jauciuosi tai maciu. Na gal ir netinkama cia skiltis bet noriu su jumis pasidalinti.Kaip jus jausdavotes, maciusios nusikaltima, po to visa savaite?Ar jum nebuvo vidinio nerimo,kad kaip,kas?
    Na o dabar prie esmes.Reikalas tas ,kad as su bendradarbe matem,kaip musu mieste padure tuos du taksistus ,viskas vyko musu akyse,nuo A iki Z Viska matem kaip taksistai suleke su trym masinom,kaip isleke is masinos visi 4 kokie susistumde ,kaip juos padurus jie jam purske dujas ,bei merga reke kad nepurskit,kuri poto ir pabego,o jis nuejo laikydamas peili rankoje pro mus i pastatu nisa.Na ka as cia ,esme tame,kad kaip jus jausdavotes kai tegdavo nenorom matyyti koki rimtesni nusikaltyma,ar zmogzudyste.Juk cia ir ji jau nebesikelenti isveze greituske regdama.
    Na gal nepyksit jai nepavykes kl ir esme,bet norejau paklausti ar greit tokie ivikiai uzsimirsta,ar nebuvo vidinio nerimo.Beto dar kai zinai,kad tas zulikelis tikrai mus mate,kad mes matem,ir dabar yra paieskoj.Zinokit,net neramu kartais eiti ir darban,toks vaizdas kad islis is to kampo.
    Sori mamikes jai kas netaip.;)

    FaustaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Vaikystei su drauge teko matyti kaip vyras nusoko nuo 12-aukscio namo ir uzsimuse i zeme,galva per puse suskylusi buvo,smegenys visur metesi,va tada tai ziauriau jauciausi,pro ta nama gal metus negalejau praeidineti.
    Su laiku aisku uzsimirso tas nerimas ir baime,bet prisiminimai nekokie liko iki siol.

    Jolka123

  2. 4

    Jaunystej maciau visokiu vaizdu: kaip iki samones netekimo sumusamos moterys ir vyrai, kaip sokinejama ant galvos zmogui, karta man ir draugems is niekur atsiradusio vyruko buvo grasinama ginklu mojuojant ir reikiant "nusausiu visas kales" ir pan.. po truputi apsimirsta visokie tokie dalykai, bet visiskai ju nepamirsti.. zmogzudysciu matyt neteko, nezinia kaip tada butu, bet sunkaus smurto atveju taip pat jauciau nerima, tiksliai nepasakysiu per kiek laiko isblanksta prisiminimai.. tiesiog ateina diena kai isvis to neprisimeni, tik kartais iskyla atminty kai kazka isgirsti kas asocijuojasi su tuo ivykiu ir pan..

    Anonimas

  3. 3

    Ivykio neteko matyt, bet vaikystej esu macius lavona-ant plyteliu susmigusi nuo peilio vyra, tai tikrai buvo nemalonu ilga laika. Ir ilgai pro ten nevaiksciojau, o ypac sutemus, taip negera buvo...
    O jums tai is viso ne pyragai. Naturalu, bijot ir del savo gyvybes. O buvot policijoj?

    reda83

  4. 2

    Nemaciau kazko panasaus. karta maciau tik siaubinga autoivyki, kuriame sunkiai zmones nukentejo. Bet kelias dienas galvoj visi vaizdai pasisuko paskui pasimirso.
    O jus ir nebijot cia pasakoti apie ta nusikaltima? Juk atseke kokie operatyvininkai gali jus tampyti kaip liudininke po policijas ar teismus...

    Imbiere

  5. 2

    Sori tas mp ,per klaida nusispaude.

    Fausta

  6. 1

    nusikaltimo nesu maciusi,bet esu pati nukentejusi lipdama i autobusa,vaziavau i darba anksti ryte.Lipdama i autobusa gavau smugi i galva,norejo atimti rankine,ir kas keisciausiai ilipau i ta pati autobusa,o zmoniu abejingumas siaubingas,kraujais papludusi,siaip taip pasiekiau darboviete,is kurios iskviete man greitaja.Nors po to ivykio jau praejo 7 metai,bet isliko ta pati baime lipti i autobusa,apsidairau kelis kartus,ar kokie pacanai aplink netykoja

    ruta26

  7. 1

    Tikrai negreitai tokie dalykai pasimiršta,deja...Aš kai dar nebuvau išėjusi į dekretą,tai parduotuvėje pagavau vagilką-narkomanę,kuri pavogė džinsus ir švarkelį.Tai ,kadangi aš ją pagavau,iškviečiau apsaugą,po to ją perdavė policijai,dar vėliau buvo teismas,reikėjo liudyti ...na žodžiu ilga ir nemaloni istorija.Ji man grąsino,aš bijodavau vakare iš darbo į namus grįžti,man atrodė,kad mane seka.Ir taip buvo gal kokį mėnesį,kol viskas užsimiršo.O veiksmo atomazgos iki šiol nežinau...Ji buvo ne kartą teista,turėjo mažametį vaiką,tai ko gero gavo lygtinai,bet...kas keisčiausia,kad aš ją po kokių pusės metų pamačiau su kita plaukų spalva,šukuosena vėl vaikštant po parduotuves ir ji vos mane pamačiusi išeidavo iš parduotuvės,nes jausdavo,kad aš ją atpažindavau.Va,tokios tos narkomanės,joms reikia dozei pinigų ir jos vėl vaikšto po parduotuves,gana gerai apsirengusios,niekuo išvaizda neišsiskiriančios iš kitų,ieško sau ''grobio''...

    vitalijus

  8. 1

    mane su vaiku buvo uužpuolęs narkotikų prisivartojęs ar girtas jaunuolis.. labai išsigandau, nespėjo nieko padaryti, nes pabėgau, tačiau tikrai ilgą laiką buvo neramu, kad kas nors tikrai nuo jo nukentėjo tą dieną...jis buvo įniršęs, nevaldomas, gal nesveikos psichikos... griaužiausi, kad nepranešiau policijai, kad toks mus užpuolė ir kad jis vis dar kelia grėsmę žmonėms... man ko gero ilgiau stresas laikėsi nei savaitę, kadangi man su vaiku grasino, kėsinosi, vijosi.. iki šiol nevaikštau niekur kai sutemsta.

    lydekaite

  9. 1

    siaube net siurpas ejo per kuna skaitant tiek klausima,tiek atsakymus..zinant savo jautruma manau be vaistu neapsieiciau,kokiu raminanciu prasyciau kad israsytu gydytoja.prisimenu pries kelis metus brolis parode irasa telefone kur gauja sustojusi spardo mergina ir paskui uzmusa ja su akmeniu.ir viskas buvo rodoma skambant vienai populiariai dainai.tada labai supykino,kelias dienas negalejau nei valgyti,nei pamirsti tu vaizdu,o isgirdus ta daina siurpas eidavo per kuna..

    sandritute

  10. 1

    paciai netek to patirt,bet sesuo mate zmogzudyste.Tai ji is namu gal kokias pora savaiciu ir kojos nekele,teko ir pas daktarus kreiptis.Po geru 4men pagrrejo jai

    sandi