• 5ats.

    triju menesiu kudikis pradejo atpilineti berveik po kiekvieno maitinimo..matinupati bet atpilinejimas nera gausus ar vertetu sunerimti?o gal per daug prisivaslgo,pavalgiusi atruksta..kokios to gali buti priezastys?

    AnonimasAtpylinėjimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Svarbu, kad ne po daug. Po maitinimo ilgiau gal reiktų panešioti pakeltą. Jei ilgai trunka maitinimas vienas, tarpuose perkeliant prie kitos krūties reiktų leisti atsirūgti. Gal kiek persivalgo, tai atpilinėjimas nestiprus tikrai neturėtų jūsų jaudinti. sėkmės.

    Rugsėja

  2. 2

    Maniškė irgi atpylinėdavo ir ilgai.Persivalgo vaikas ir natūralu,kad perteklius išeina lauk.Tu juk nematai kokį kiekį vaikas suvalgo.Paprasčiausiai tiek netelpa į skranduką.Nepergyvenk,viskas Jums čia yra gerai:)

    vitalijus

  3. 1

    Nieko tokio,nera ko nerimauti.Gal nepakankamai atsirugstate.Mano vaikui taip pat buvo,taciau su 4menesiu tai dingo.

    Amorsita

  4. 1

    na jai ner ausus tai nk..per maitinima kelis kart duok atsirugti gal tada..maniske atpilinedavo tokio amziaus irgi po kiekvienoo maitinimo kpo daug..o kartais fontanais...atpilinejo iki 6 men daug..ir poto baigesi atpilinejimai..isaugom..sekmes

    indraya

  5. 1

    mums irgi 3 men buna irgi atpila,bet ne daug kiekis kaip puse saukstelio,nezinau kiek pas jus ,jai tiek tai nieko baisaus,gal prisivalgo per daug,bet vistiek reikia duot tiek kiek nori valgyt,gal pavalgius labai aktiviai pajuda. ilgiau ant ranku panesiokit,pries maitinima pabandykit ant pilvuko paguldyt.

    Juljana