• 15ats.

    sveikos mamos :) jau seniai ce lankiausi,turiu klausimeli,ieskojau paieskoj tai neradau to kas domintu..Taigi nusprendziau eiti i soliariuma,nes esu labai jau balta,bet degu sauleje raudonai,kaip manot kiek minuciu reikia is viso prabut kad buciau ruda?gal yra mamyciu su tokia oda kaip mano ir kurios dega raudonai?ka galetumete patarti?

    AgnuteGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Aš irgi degu raudonai.Pradžioj tau reikėtų pabūti ne daugiau 5min.,o paskui po dienos ar kelių pertraukos galėsi eiti šiek tiek ilgesniam laikui.Pirmą kartą gali išeiti kaip vėžys raudona,bet paskui pradėsi ruduoti:)Prireiks bent 3-4 apsilankymų,kol oda pradės ruduoti.Turėk kantrybės ir turėsi gražią rudą odą:)

    vitalijus

  2. 3

    na mano drauge taipat yra labai balta,ji ejo keleta kartu y saleriuma po 8 minutes kas antra diena visa menesi,bet pokyciu jokiu. Gal ismegink krema ydegiui tepti kiekviena diena,na jy rasi drogas parduotuvese.

    gabija1

  3. 2

    Visu pirma nuejus i soliariuma paklausk darbuotoju kokios lempos, ar senai keistos. Jos pakonsultuos kiek mazdaug reikes degintis. O siaip i soliariuma baltaodem reiketu eiti po maziau bet dazniau ir butinai teptis kremukais.

    1dziuls

  4. 2

    esu baltaodė, tad rudai įdegt reikia laiko ir įdegus reikia vis palaikyt, kitaip greit vėl išnyksta. Jei reikia greito rudo įdegio einu į "nupurškimą", nežinau kaip jis taisyklingai vadinasi, bet įdegis iškarto, gražu , greita ir nebrangu apie 45 lt. o Šiaip per mėn įdegu rudai, lankausi kas savaitę po du ar tris kartus , pradedu nuo 4 minučiu ir kas kart didinu po 1 min, bet ne daugiau negu 10 min.Ir naudoju, ten pat parduodamus kremukus paspartinančius įdegį.

    ilgesys

  5. 2

    Eik kokiom pradziai 5 min , veliau kai odas ipras minuciu skaiciu gali didint . Ir per laika busi graziai idegus , nes iskart ruda tikrai nebusi :)

    Mazute

  6. 2

    patariu isitepti kremuku skirtu soliariumui ir pabukite is pradziu tik kokias 5 minutes

    nade

  7. 2

    norint palaikyti ydegi reikia reguliariai vaiksiot i soliarumus, taip man sake konsultante.. ir poros kartu nueiti neuztenka, ziurint dar kokios lempos soliariume, jei geros, greitas ydegis garantuotas po 4 karto jau turi matytis, bet baltaodei pirmas kartas 3 minutes.. ir veliau didinti po 2 min.. seip visa sita info pasako soliariume, kremai tai ziauriai brangus, as isvis vienu metu uzsiciklinus buvau, ejau ejau, kremus pirkau, paskui atsibodo ir as vel balta :DD

    kristale

  8. 2

    jaigu esi šviesesne tai pradek po truputi ir vis didink minučiu skaičiu, iš karto juk nebusi ruda, reikia keleta bent kartu pasilankyti, ir žinoma kremus butinai naudok

    IlonaP

  9. 2

    pirmiausia eik 5 min,i poto 6 min. poto po kokias 8 min..na veliau po 10....12... per koki menesi manau turetu tikrai jau matytis...

    indraya

  10. 1

    aciu merginos uz atsakymus,jie man tikrai padejo..ir dar noreciau paklausti Ilgesio:) o tas nupurskimas kiek laikosi?kol nusiprausi?ar ilgiau?

    Agnute