• 10ats.

    kudikis uzmiega su riksmais

    Sveikos mamytes. patarkit ka daryti? Mano 8 menesiu sunus kai guldau naktinio migo labai rekia, ziauriai saukia. nezinau kas jam nutiko, visada guldydavau apie 19.30-20.00 val. vakaro, turim savo rituala, maudomes, persirengiam pizama, geriam pienuka ir i lovyte, glostytdavau ir viskas uzmigdavo. Dabar rekia iki pamelynavimo, nesileidzia raminamas nei ant ranku nei glostydamas. Ka daryt nebeismanau. Einam gult, nes pradeda zyzti, trina akis, piktas, irzlus, o kai paguldau rekia. Jei veliau guldysiu bijau kad bus pervarges ir nebeuzmigs, nes jei veliau tektu guldyti reiktu zaisti su juo, nes jis visada nori veiklos, nebuna kad ramiai pabutu. Diena miega apie 11.00 val. pusvalandi, paskui apie 15.00 val. irgi pusvalandi, kartais 17.00 val. pusvalandi. Gal kazka blogai darau, nezinau jau. Bijau kad nervams jo nepakenktu. Gyvenam UK, tad i gydytojus negaliu kreiptis, jie pasakytu isaugs, pas juos viskas paprasta. Patarkit ka daryt? Suprantu, kad turiu pati jausti, bet tai mano pirmas vaikelis, patirties lyg ir neturiu. Aciu atsiliepusioms.

    KacenkaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    būna, kad prieš miegą vaikai mėgsta parėkti, paverkti, to nereikia bijoti, dar bandykite diena 17h neguldyt, ir nieko nreikia daryti per jėgą, jei nenori, tai tegu nemiega, bet jei jums reikia, tai ramiai pasekite pasaką, duokite kokį žaisliuką, gal padės

    vinipukas

  2. 1

    pabandykit tik pietu miegoti du kart i diena,neguldykit 17h.Gal pades

    sandi

  3. 1

    Vaikelis keicia rezima.Guldikite veliau, pastebekite ji, gal nebeverks,padarykite rituala veliau.Musu irgi nepalaipsniui pradejo veliau miegoti, o irgi shuoliu keliom valandom velaiu, gal 9 vakaro vietoj 7:30, ar 8 .

    liutukas

  4. 1

    manoji irgi labai nemiegale:) ja sunku uzmigdyti, kol pati nenori miego ji saukia, lipa is lovytes, o kai jau suiima miegas pati uzmiega:)
    Reiketu migdyti veliau , bent jau mano mergytei tokiu laiku kai tu migdai uzeina pats siutimas, ji labai duksta, po to gulasi ir ramiai miega nes buna pavargusi:)

    ragana2

  5. 1

    mano leliui 4men,ir jis niekada nemiega tokiu laiku naktiniam miegui.buna kad uzsnusta kokia 20val,bet tik 15min ir vel zvalus.maniskis anksciausiai 23val eina miegoti.ir niekaip nepripratinu anksciau eiti..bet miega iki9val ryto,aisku su pertratukom-keliasi pavalgyt nakti.pameginkit veliaumigdyti.na bent 22val.kuo toliau,tuo maziau jis miegot turetu ir tuo veliau ir sunkiau bus migdyti.

    mylime

  6. 1

    na manau gal nemigdykit taip anksti gal tiesiog jis dar nenori,manasisi kai nenori ir kaip saukia kad verciu miegot jam 10val dar anksti jam 2metai,manau anksti migdot vaikui nesinori ir visa beda.

    Anonimas

  7. 1

    As manau, kad per anksti migdot-vaikas juk auga, ir trumpeja budravimo laikotarpis.

    reda83

  8. 1

    pabandyk pereiti prie dvieju miegu diena. mano leliui buvo tokie verkimai 8-9 kazkur. bet jis atsistodavo lovytej ir saukdavo jei paguldydavau. pieniuka pradejau duoti gulinciam lovytej, tai kai atsogerdavo jau buvo toks pire miego. paglostydavau jam veiduka, nugaryte ir uzmigdavo.

    wiktoriuke

  9. 0

    na o mano nuomone tikrai ne per anksti vaikiukas eina miegot,geriau neleist to paskutinio pusvalandzio (17val)Ir jei iseitu butu geriau jei mazylis miegotu tik karta bet ilgeliau,ir vakare nebutu tokios problemos.Bet manau mazylis bando jusui kantrybe,nes jei viena antra karta paimsit is lovytes tada tikrai bus bedos.Geriau ilgeliau salia pabut bet ritualo nekeist.Mano sunum vienam 6 kitam 2 ir abu eina miegot 19.30val.Kartais taip pat maziukas rodo ozius,bet zino kad kitaip nebus ir uzmiega,ir taip toks musu ritualas nuo pat mazumes.Tik reikia kantrybes ir viskas bus gerai

    Anonimas

  10. 0

    Man atrodo per anksti migdai, todel vaikas ismiega tik po pusvalandi, dar nespejes pavargti. Pabandyk migdyti veliau, apie pietus, kokia 13 val - 14 val, turetu ismiegoti ilgiau.

    kvapni_feja