• 21ats.

    Mamytės,kurių vaikučiai lanko darželį/Ar darželyje jūsų vaikus veda į lauką nalabai paisant koks oras-ir kai tikrai lbai vėjuota,ir kai sninga?

    Mūsų dukrytė šiemet pradėjo lankyt darželį,sunkiai sekasi,nes dažnai serga,bet labai nori eit į darželį.Dabar jau kaip ir neblogai.Bet man kažkaip keistai atrodo,kai buvo tkrai labai vėjuota diena,pasirodo juos vedė į darželį.Šiandien,kaip tik tokiu metu kai eina jie į lauką,labai snigo-sakyčiau šlapiai snigo-nes temperatūra pliusinė,o jie pasirodo vistiek buvo lauke.Šiandien progos kažkaip nebuvo paklaust apie tai auklėtojos.Bet manau tokiom nepalankiom vaikų sveikatai oro sąlygom galėtų nevest jau į lauką.Kaip jūs manot ir kaip yra su vedimais į lauką darželyje,kurį lanko jūsų vaikai?

    VilmieneLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    veda,bet atsizvelgia,koks oras lauke,tikrai neveda jei lyja ir labai didelis vejas.

    viilmmaa

  2. 2

    veda į lauką priklausomai nuo oro sąlygų,kai blogas oras neina.O šiaip kasdien eina nors pusvalanduką pasivaikščioti.Yra galimybė paprašyti, kad nevestų tada palieka grupėje su šeimininkute, o kaip vaikai rengiami teko matyt.Tai daroma palaipsniui. Auklėtoja ir šeimininkutė aprengia po kelis vaikus ir auklėtoja su jais išeina į lauką, likusius rengia šeimininkutė ir po vieną leidžia į lauką, kur prie durų laukia auklėtoja.Taip , kad jie nesušyla tai tikrai. Kai kurioms mamos , kad tik pabambėt, bet žiūriu net šiandien kai oras tikrai baisus, mamos kurios sėdi namie, vaikus į darželį atvedė, nepaliko namie dėl tokio stipraus vėjo ir lietaus.Netgi teko matyt, kaip mamytė atvažiavo taksi, rūbinėlėj padejavo koks oras, kaip nesinori iš namų lyst ir pėstute su vaikeliu išėjo namo.........

    ilgesys

  3. 2

    Mes per susirinkima nutareme,kad vaiku ziema i lauka neves.Musu grupeje 20 vaiku,maziau 15 retai kada buna,tai nelabai suprantu kaip 2 zmones juos aprengtu,kad nesusiltu,juk pirmieji aprengti i lauka iseitu slapi.Darzelyje prie musu namu vaikus veda bet kokiu oru,tai ir grupes nedideles po 5-6vaikus:DDD O lauke pasivaikstom gryzdami is darzelio:)

    deimile

  4. 2

    pas mus darzelis veda tada kai diena grazi, ir nesalta. kai sninga ar vejas didesnis neveda

    vestina

  5. 2
  6. 2

    nesamone ir nepritariu , kada maziukus veda i lauka, del 20min jokios naudos nebus , o tik susirgs, nes kol apvelka sukaista visi.vedant i darza ar is darzo vaikas pasibuna lauke ir taip. O jei dar darzelis prie judrios gatves, tai koks ten grynas oras...Patys teveliai su maziukais vaikais gali pabuti, kada jiems tinka, ir kam cia tas aukletoja varginti, bet tokia ''higienos norma'' ir todel vede ir ves darzeliai, ir dar prisiminkit, kad visu tinkamai neapvilks.

    vinipukas

  7. 2

    mes irgi siemet pradejom lankyti darzeli dar tik savaitele,bet man jau nebepatinka darzelio tvarka,visi vaikai sergantys sloguojantys kur teveliu galvos neisivaizduoju!i lauka taip pat veda kam juos vesti juk ir taip lauke pabuna kol iki darzelio nueina kol juos aprengia jie susyla,lauke laksto daro ka nori pirstinytes slapios, batukai slapi as pakraupus. Siandiena jau nebevedziau man sirdis turbut plys su tuo darzeliu,vedu tik del to kad mazyle labai nori...

    barskute

  8. 2

    na pas mus kai buan labai salta, vejuota, lyja ir sninga vaiku neveda. bet zinok ir taip mano vaika slabai serga. butent nuo darzelio. nieko nepadarysi turi priprasti organizmas. kiek pasnekejau daugumai mamyciu taip. aisku paklausk aukletoju kada neina jie i lauka ir bus tau ramiau.

    wiktoriuke

  9. 1
  10. 1

    pas mus darzelyje aukletojos labai atsizvelgia i ora,jei vejuota ar lija ar labai sninga tai neveda

    okse0711