• 11ats.

    mamytes, padek sugalvoti, koki darbeli padaryti i darzelio paroda "Mazos rankutes viska gali" nesugalvoju kazkaip nieko. Gali buti atvirukas, piesinukas ir t.t. Darzeli pradejome lankyti tik savaite tai dar nemaciau jokiu darbeliu, pirmas kartas nelebai suprantu ka tokio galima sugalvoti. Aciu Jums is anksto.

    astuliuke86Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    labai fainai pieninukai gaunasi su vaiko rankyciu antspaudukais. paimk rankyte padazyk i dazus o paskui pripiesk akystes snapiuka bus paukstukas. vaikas is darzelio parsinese ir angeliuka taip padaryte. veidukas nuotraukyte, kunelis vienos svalvos rankos antspaudas o sparniukai kitos spalvos ranku anspaudukai.

    wiktoriuke

  2. 3

    na vaikučiui darbelis, bet mama juk gali padeti, bent užvesti ant kelio. matau kad tema plati, bet nemanau kad sunku, juk nepiešit kažko ispudingo, nes čia tik darželio lygio juk. paprasčiausiai suklijuokit kokia atvirute iš spalvoto popieriaus, pvz su žiema susijusi. jai ka sunkesnio sugalvosit tai ir vaikas nemokes ir jums teks pačiai daryt. manau buna dažnai , kad tokios vaiku parodos tampa mamu parodomis;D visos nori kad jos vaiko darbelis butu gražesnis.

    IlonaP

  3. 2

    gal jusu sunui patinka terliotis su dazais. Tuomet papilkite ant lapo arba i kokias dezutes dazu ir tegul maziukas mirko jose savo rankytes ir tegul atspaudzia ant kito svaraus lapo. Gausis tok avangardinis meniskas piesinys su pirstais ir delnais

    Sarunas

  4. 2

    IlonaP, butent ta as ir turejau omeny, kad darbuojasi ne vaikai, o ju mamos. Kartais mamos padaro meskos paslauga savo maziesiems, nes "mamyciuku" kiti vaikai nelabai megsta. Neprastai atsimenu savo darzelio laikus :) Mes su tokiais vaikais nedraugaudavom :))

    Eglone

  5. 1

    Jei darbas duodamas atlikti namie, tai ir siekiama, kad tai būtų bendras vaiko ir mamos ar tėčio darbelis.Netgi į parodą kai deda pas mus parašyta , kad darbelis bendras.tai visai nenuostabu, kad mamos daugiau įdeda, o vaikas padeda kur tik gali.....O jei norima vien tik vaiko darbelio, kuris padarytas be niekieno pagalbos , tai darbelius padaro darželyje. O dėl pasiūlymo ką daryt - internete daug pavyzdžių, jums tereikia išsirinkt ir padaryt. Sėkmės :)

    ilgesys

  6. 1

    is darzoviu padarykit masina arba is dezuciu kokiu

    lover19

  7. 1

    Ant lapo lai gabaliukais istepa plastelina, ir dekoruoja ivairiomm kruopom makaronais.

    Anonimas

  8. 1

    Kaip suprantu cia uzduotis vaikuciams, o ne ju mamytems. Tad vaikutis ir tegul daro sia uzduoti.

    Eglone

  9. 0

    O jus pagalvokite ka geriausiai mokate :megsti,siuti,piesti,gaminti.Juk kazka vis viena sugebate,tai ta ir padarykite.

    pavasarinuke

  10. 0

    man labai patiko ideja su rankuciu anspaudais, turetu but labai grazu, ir vaikucio darbo ir mamyte siek tiek prisides :)

    natita785