• 15ats.

    Ka duodate maziesiems pusryciams ir vakarienei?Kalba ena ~2m. beda ta, kad manoji jokiu varskes produktu nenori valgyt, jau nebzinau ,ka ir isiulyt...kosiu irgi nevalgo;(omletukai,pieniskos sriubytes jau gal ir pabode...kartais dar koki sumustinuka suvalgo.ka jus duodate saviems?

    bantukas1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Vaisiu asorti,bandele kokia,sunku ismastyt ka jei pienisku nieko nevalgo,kosiu ir nenori,tai nezinau ka cia galima butu ismastyti.

    marinaaa

  2. 2

    maniskis pusryciams dazniausiai valgo ivairias koses. turiu nuolat paivairinti pagardinimus, nes kitaip pabosta ir nevalgo. gardinu vaisiais, jogurtu, riesutais, medum, uogienem, sviestu, suriu... kartais pusryciams buna sumustiniai (kepti ar paprasti) su arbata, dribsniai su pienu, kiausinyje voliota ir pakepta bulkos riekes su kakava, kiausinienes... vakarienei - lietiniai blyneliai su visokiais idarais, vafliai, jei varskes nevalgo gali imaisyti jos i paprastu blynu tesla gal valgys tada. gali susmulkinti daug vaisiu ir uzpilti jogurtu. arba geriamas jogurtas su dziuveseliais ar barankomis. makaronai pakepinti svieste arba grudeta varske sumaisyta su smulkiais makaronais. kiti vaikai megsta smulkiai sutarkuota morka ir sumaisyta su cukrumi. iskepk obuoliu su varske. mes vakarienei labai pamegom sumustinius keptus orkaitej - bulka, obuolio riekele, truputis cukraus, surio riekele ir ant virsaus graikinis riesutas. 5min orkaitej ir fsio. maniskis lapnoja, kad net ausys linksta. ir man daznai galva neisnesa ka valgyti paruosti tada lendu i interneta pasisemti nauju ideju :)

    romantike

  3. 2

    Na jau makaronai su mesom tikrai ne pusryciu meniu.....Pusryciam visada valgo jogurta arba virta kiausini.Vakarienei visada kose kruopu verdu

    ruta26

  4. 2

    jogurtas, kartais su vaisiais, kartais su sausais pusryciais, kose su iv.vaisiais, grudeta varske irgi su iv. idarais, blynai, ir cia vietinius tokius ale dessertus-koses (ryziai, manai) su uogom ir vaisiais.

    reda83

  5. 2

    Jogurto,surio lazdeliu,kiausinio virto,sumustiniu,desreliu,sausu pusryciu su pienu,miltiniu blynu su uogiene,makaronu su grietine ir trupuciu cukraus...

    Bosiene

  6. 2

    pusryciams dazniausiai duodu kiausiniene su desrelem arba pieniska sriubyte,o vakarienei varskes padarau arba manu kosyte isverdu.zodziu duodu tai ka megsta ir ''sugeba'' sukramtyti,nes keptos mesos visai nevalgo

    nesvarbu

  7. 2

    mano ir nevalgo varskes jokios, isskyrus desertine varskyte is tokiu pakeliu kaip geriama jogurtuka gali i burnyte spausti. as vakarienei duodu darzoviu troskintu ne smano nei kruopu nenori, nei mesytes nei kiausinio.

    wiktoriuke

  8. 2

    Mano dukryte dar kartais noriai valgo kuskuso kose su sviestu, grikiu kose su sviestu ir valgo jei ne per daznai duodu.

    ZivileN

  9. 2

    pabandyk isvirti desrele,manasis noriai jas valgo,dar koki jogurtuka,ar manu kose-manajam patinka,kiausiniene su pienu iskepta.o buna tokiu rytu,kad tik slpenkes i ranka ir daugiau nieko neikisu.

    aronas

  10. 2

    ivairiai duodu,istikro ka turiu ta diena ta duodu ,pvz kiausinis,pusryciai sausi su pienu,mesyte kepta na viska neziuriu as kaskaip,nes nevisad turiu ka mandriai

    Anonimas