• 3ats.

    Kudikiui daznai kyla maistas i virsu

    laba diena, mamytes. Kas galetu buti mano sunui. Jam 8,5 menesio. Valgom avizine, grikiu, kukuruzu koses, tyreles, darzoviene su mesyte. Beda ta, kad nelabai megsta valgyt, nes valgo jei rankose turi koki zaisla, o taip neisiulysi. Valgo 150-200g porcija. tarp maitinimu kartais duodu tyrele, koki vaisiu, baronke, sausaini. Bet pavalges jam lyg kyla maistas i virsu, bet nevemia, gali ir po valandos ir po dvieju, daznai taip nutinka. Nesuprantu kodel, juk daug nevalgo. 8 menesiu svere 8.5kg. Gyvenam UK, cia sako bedos nera ir neduoda appoitmento. O juk kazkas yra kodel jam taip. Jis pas mane judrus labai, jau vaiksto uz rankuciu, bet pats dar neatsiseda. Patarkit kas tai galetu buti, ar kas su tuo susideret? Jau ir porcija sumazinau ir vistiek. Aciu!

    KacenkaPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Kai kudikis permaitinamas issipucia pilvas ir skrandyje lieka mazai vietos tada maistas kyla i virsu ir nemanau,kad jusu vaikas suvalgo labai mazas porcijas,o dar pridejus,tai jog gauna i tarpus valgyti plius gerimai,tai galibuti ir tokia problema.

    Bosiene

  2. 1

    Tai atpylineja kaip suprantu? Tas atpylinejimas vistiek su laiku turetu liautis.. O atpylineja nes skrandzio raumeninis raukas dar silpnai funkcionuoja, ne taip kaip pas didesnius vaikus, suaugusius.Mano sunus turejo ta pacia beda, ir gan ilgai, bet viena diena staiga viskas pasibaige, gal 8 ar .9 menesiu. Bet pasitaiko ir igimtu stemples, pataloginiu sutrikimu. Dar palauk kol sueis metukai. Jei nepageres vel konsultuokis su daktaru. Bet nematau cia dideles bedos.

    kvapni_feja

  3. 1

    tai gal po valgio labai duksta,reikia bent 15 min kad pabutu ramiai.

    Jolka123