Atsakymai

  1. 2

    mes taip pat turime,naudojam nuo 2men ir dar dabar supasi maziukas,jau 5men bus jam.man taip pat jis puikus pagalbininkas kai namuose daug darbu.daznai pietu uzmiega joje ir miega kokias 2-3val.

    mylime

  2. 1

    buvom nusipirke - teko taip ir parduot beveik nenaudotas - nemego maniskis jose nei suptis nei siaip sedet ar muzikos klausyt ar zaislu tampyt - paziuredavo i svieseles minute ir viskas, turedavau isimt.

    Anonimas

  3. 1

    nera jau toks butinas dalykas

    sandi

  4. 1
  5. 1

    Mes turim bet jau isaugom, naudojom nuo 1 menesiuko iki 6. Nepakeiciamas dalykas, nera ka lyginti su visais gultukais ir panasiai. Supasi ivairiomis kryptimis, ivairiais supimo greiciais, zypsi lempytes, sukasi zuvytes:) labai patogu ir geras pagalbininkas, tikrai rekomenduoju, mums buvo vienas is pirmuju pirkiniu :) Kokybe nepriekaistinga, visi Fisher Price nepalyginami su kitais. Jeigu domina parasykite asmenine zinute :)

    goziuke

  6. 1

    Neturejau ir neprireike.Mamos rankos nepakeiciamos uz visas supynes

    ruta26

  7. 1

    Aš už gultuką-vibro kėdutę,pirkom fisher price iki 18kg.Labai gerai ir mažiukei labai patinka sėdėt joje.Paskui pasidaro kaip supama kėdutė ir galės dar gerokai paaugus joje suptis.

    aidaS

  8. 1

    Mano drauge savo vaikui nupirko FP supynes, kurios labai patiko vaikui :) naudoja nuo 2 menesiu, dabar vaikui 5 men, kuo puikiausiai toliau supasi :)
    Na, o mums uztenka vibro kedutes :)
    P.S. pritariu, kad nebutina ieskoti BUTENT FP :)

    shenon

  9. 1

    galima ir pigesni varianta, nebutina juk vaikytis madu ir vaikam pirkti tik FP zaislu :)))

    buna, vaikui supynes nepatinka ir nenaudoja, mes neturejom, turejom tik vibro gultuka ir netruko mums supyniu, o naudot galima priklausomai nuo gamintoju, dazniausiai nuo gimimo raso,.

    Adri