Atsakymai

  1. 3

    Be abejo ,bet kokia veikla ar hobis suteikia pozytivumo bei gražesnį atspalvį gyvenime.
    Sportas taip pat.

    Anonimas

  2. 2

    nera kančia ir manau kad padeda pakelt nuotaikai ,

    IlonaP

  3. 2

    Sutinku su tuo 100%,tačiau pati tikrai nemėgėja sportuoti,deja...Sportas - man kančia!

    vitalijus

  4. 2
  5. 2

    Man sportas - kančia. Na, nebent nepervargstant dviračiu pasivažinėti, ar ilgiau gamtoj pavaikščiot.

    marcipana

  6. 2

    Neesu sportininke,bet judu kuo daugiau ir pastebejau,kuo daugiau judu tuo daugiau energijos buna,o kai yra energijos jauciuos laiminga,o jei buna tokiu dienu,jog aptingstu ar daugiau prie kompo pasedziu,tai ir nuotaika tampa niuri,tingi:)

    Bosiene

  7. 1

    man lengvas sportas malonumas

    sandi

  8. 1

    zinoma nors retkarciais sportuojantys i viska ziuri paprasciau ir pozityviau, nes sportas suteikia jegu ir energijos. sportas negali but kancia.nebent per daug, ir per greit is saves ar is trenerio pareikalauji:))

    raima

  9. 1

    kai mokiausi mokykloje nekenciau sporto,bet kai gime vaikai pradejau lankyti sporto kluba ir baseina.. man begalo didele atgaiva,poilsis ir susikaupimas,blogos energijos ismetimas. as tik uz sporta!!!:) ir plius kunas grazesnis:)

    sandraedu

  10. 1

    kiek teko lankyti sporto kluba, tai susidariau nuomone, kad sportuojantys labai susireiksmine arba nepatenkinti savo kunu, jie labai uzsidare, nebedraujantys, nemoka linksmintis, nes bijo nereikalingu kaloriju priaugti. Apie visas sporto sakas taip nesakau, nes neteko bendrauti su kitais sporto megejais. As pirma vieta atiduodu bendravimui, bet ne sportui, mane labiau gydo malonus bendravimas.

    vinipukas