Atsakymai

  1. 5

    geras, pas mus airijoj parduotuvej tesco irgi tas pats buvo pries pora men ta akcija ir pirkausi maza puoduka specialiai vaikuciui sriubytes virti ir keptuve. tai zinok labai galiu pagirti. puodas tai kaip puodas, bet keptuve ipatinga. viskas kepa savose sultyse. kepant kokia mesyta ar vistiena ar kiaulienos kepsiai tokie sultini iskepa.

    dellta

  2. 2

    Man irgi labai aktualu,nes labai susidomėjau šiais gaminiais,o ypač keptuvėmis.Iš po Delitos teigiamo atsiliepimo apie keptuvę,tikrai ją įsigysiu:))

    vitalijus

  3. 1

    turiu puoda-kokybė tikrai gera.dvigubas dugnas-ilgiau laikosi šiluma,galima virti su mažiausia kaitra

    Anonimas

  4. 0

    berghof puodu renkenos nekaista-super puodai.

    Anonimas

  5. 0

    turiu puodeli Thomas ne ta maziausia bet didesni, vidutinio dydzio bet siek tiek nusivyliau:( rankena ikaista tiek kad be ransluoscio nepaimsi, o jau po antrojo virimo puodo dugna ispyle mazais baltais taskeliais kurie niekaip nenusivalo, o valau su svelniu sveistuku kad nesubraizyciau, net pamirkius gerai, niekas nesigauna, tad man neitin patiko:)

    Anonimas

  6. 0

    Kol kas turiu tik keptuvę, labai ja patenkinta. Maistas joje kepa tikrai puikiai, rankena neįkaista visai, nežinau tik kaip su puodais, bet būtinai įsigysiu.

    Anonimas

  7. 0

    Šių puodų rankena ir puodo dangčio rankenos kaista, tiesiog verda. nusipirkau pabandymui patį mažiausią. GRAŽINAU MAKSIMAI. PINIGUS ATIDAVĖ. Tad nei apie puodus nei apie keptuves net negalvoju pirkti ir kitam nepatariu.

    Anonimas

  8. 0

    Laba diena,labai prašau,parašykite,ar šių puodų rankenos kaista?
    Norisi įsigyti,tik neaišku ar kaista rankenos

    Anonimas

  9. 0

    o ar siu puodu rankenos ikaista?

    Anonimas

  10. 0

    nusipirkau keptuve, tai nieko ypatingo nepastebejau, na nebent ilgai laikytu

    vestina